Je bent hier:
Aan- en afwezigheid

Aanwezigheidsregistratie software

Met software voor aanwezigheidsregistratie is er een compleet overzicht van de aanwezigen in het pand én het geeft inzicht in afwezigheden. Deze informatie helpt de receptie en is noodzakelijk in het geval van calamiteiten.

Overzicht voor de receptie

De aanwezigheidsregistratie software toont in één oogopslag welke medewerkers in het pand zijn. Handig voor de receptioniste! De informatie kan ook worden getoond op een los beeldscherm in het pand, zodat iedereen inzicht heeft.

De aanwezigheidsregistratie software toont niet alleen wie er ‘in’ of ‘uit’ is in een handig overzicht onder elkaar, maar ook om welke reden iemand er niet is. Deze informatie verhoogt de service aan bezoekers en bellers. En het kan ook erg handig zijn om te zien welke afdelingen nog bezet zijn na sluitingstijd.

Aanwezigheidsregistratie software van belang bij calamiteiten

In aanwezigheidsregistratie software kun je vastleggen welke medewerker EHBO- en/of BHV-gediplomeerd is. Handig om te weten als er hulp verleend moet worden. Daarnaast kunnen ook bezoekers van de organisatie worden geregistreerd in de aanwezigheidsregistratie software voor een compleet overzicht. In geval van calamiteiten is zo’n overzicht noodzakelijk en soms zelfs verplichte informatie om te hebben.

De voordelen

  • De receptie heeft in één oogopslag een handig overzicht
  • Een compleet overzicht in het geval van calamiteiten
  • Verhoogt de service aan bezoekers en bellers
  • Overzicht in aanwezigen met een EHBO- of BHV-diploma

“In het kader van het bedrijfsnoodplan willen we bij Rubber Resources altijd weten welke medewerkers aanwezig zijn in de fabriek. Wij moeten mensen kunnen tellen en afvinken op een evacuatielijst. Voorheen ging dat handmatig met een bord en dat werkte niet zo lekker. Het werd tijd om dit te digitaliseren.”  – Rubber Resources

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.