Je bent hier:

Software voor aanwezigheidsregistratie

Met WFM-software voor de registratie van aan- en afwezigheid leg je vast wie er ‘in huis’ is, en op welke locatie. Door deze aanwezigheidsregistratie is er inzicht welke medewerkers aanwezig zijn en op welke locatie. Maar ook wie er afwezig is en om welke reden. Tevens kun je vastleggen welke medewerker EHBO- en/of BHV-gediplomeerd is. Handig om te weten als er hulp verleend moet worden. Ook bezoekers van de organisatie kunnen worden geregistreerd. In geval van calamiteiten is zo’n overzicht noodzakelijk en soms zelfs verplichte informatie om te hebben.

Bezoekersregistratie

Met de module Bezoekersregistratie plan je alle zakelijke bezoeken en houd je bij welke bezoekers zijn geweest. Contactpersonen kunnen bezoek vooraf aanmelden, waardoor gasten bij aankomst niet lang hoeven te wachten op activering in het systeem. De bezoeker is te linken aan een contactpersoon binnen Time-Wize Experience en eventueel meegegeven attributen zoals veiligheidsbril of helm worden automatisch bijgehouden. Er is een up-to-date overzicht van aangekondigd, aanwezig en historisch bezoek beschikbaar dat desgewenst ook te printen is.

De bezoekersregistratiemodule werkt ook op een tablet. Hierbij gebruik je de applicatie via de internetbrowser en ben je niet gebonden aan een vaste plek. De enige vereiste is een internetverbinding. Dat biedt bij de bezoekersregistratie net iets meer bewegingsvrijheid!
Onze bezoekersregistratie is als Atimo Online ook beschikbaar in de cloud (SaaS-toepassing).

Receptiemodule

Het aan- en afwezigheidsoverzicht toont in een oogopslag welke medewerkers in huis zijn. Handig voor de receptioniste.

Daarnaast is de informatie ook op een los beeldscherm te tonen, desgewenst op meerdere plaatsen in het pand. Afhankelijk van het beeldschermformaat staat de status van maximaal 100 medewerkers gelijktijdig in het scherm. Handig weergegeven in twee kolommen (aanwezig/afwezig) naast elkaar.

Aanwezigheidsregistratie is meer dan alleen vastleggen wie er in het pand is. De receptiemodule toont daarom niet alleen wie er ‘in’ of ‘uit’ is in een handig overzicht onder elkaar, maar ook om welke reden iemand er niet is. Deze informatie verhoogt de service aan bezoekers en bellers en biedt bedrijfshulpverleners direct een aanwezigheidsoverzicht bij calamiteiten. Ook is voor iedereen direct zichtbaar wie er met een BHV- of EHBO-diploma beschikbaar is. En kan het erg handig zijn om te zien welke afdelingen nog bezet zijn na sluitingstijd.

Voor een organisatie met meerdere locaties is er de aanvullende module Locatieaanduiding.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Aanwezigheidsregistratie met de WFM-software van Atimo.

Stuur mij informatie over Time-Wize Experience:

TijdregistratiePersoneelsplanningUrenmanagement
Verlof- en VerzuimregistratieAanwezigheidsregistratieToegangscontrole


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.