Klassikale sofware trainingen

PRAKTISCHE KLASSIKALE TRAININGEN

Zo snel mogelijk aan de slag en alle mogelijkheden van de WFM-urenmanagementsoftware benutten.

Alle mogelijkheden van de urenmanagementsoftware benutten? En zo snel mogelijk aan de slag? Dat kan met onze trainingen voor de applicatiebeheerders van onze software. Er is een basistraining en een training voor gevorderden. Beiden zijn opgedeeld in blokken, praktisch en hands-on achter een laptop.

De omvang van een groep is maximaal 6 personen. Wij geven de trainingen op ons kantoor aan de Computerweg 1 in Utrecht. Een training duurt een dag, van 09.00 tot 16.00 uur. Na afloop krijgen de cursisten een cursusmap en een certificaat van deelname. De kosten zijn € 325,= per persoon per dag exclusief BTW. Koffie, thee, frisdrank en lunch zijn inbegrepen.

BASISTRAINING

Deze training is bedoeld voor de applicatiebeheerders. Hierin staan de basisvaardigheden centraal die nodig zijn om het systeem goed te kunnen benutten.

Je maakt kennis met de basisprincipes van de software. We gaan aan de slag met het aanmaken en bewerken van medewerker stamgegevens, dagtijden, dagroosters, weekroosters e.d.

TRAINING GEVORDERDEN

Deze training is bedoeld voor de gebruikers die het beheer van het urenmanagementsysteem overnemen van een collega of voorganger. In deze situaties blijft de overdracht van kennis vaak beperkt tot handelingen die tot de dagelijkse routines behoren. Ook is deze gevorderden training geschikt voor applicatiebeheerders die hun kennis willen verdiepen of opfrissen.

Hier behandelen we onderwerpen als het in de software doorvoeren van contractwijzigingen, overwerk, plannen van afwezigheden, saldi, lijsten draaien en aanpassen, rollen- en rechtenstructuur, mappenstructuur en het maken en inlezen van een dump.

Aankomende data
•Dinsdag 9 oktober
•Donderdag 1 november
•Dinsdag 13 november
•Donderdag 29 november
•Dinsdag 11 december

Aankomende data
•Donderdag 25 oktober
•Dinsdag 20 november

N.B. Bij deze training gaan wij er vanuit dat de cursist al basiskennis heeft van de software.

OOK OP SOFTWARE TRAINING?

Stuur een e-mail naar verkoop@atimo.nl of meld je aan via 0346 – 58 18 70.