Je bent hier:

Apps voor urenmanagement

De behoefte om overal en op alle momenten te kunnen werken, groeit nog steeds. Daarom werken we met zijn allen meer en meer via onze tablet of smartphone. Daarop gebruik je innovatieve mobiele applicaties, zogenaamde mobiele apps, om zelf je zaken te regelen (self service). Dat wil je ook kunnen als het gaat om zaken/taken op HR-gebied, zoals het aanvragen van verlof, het bekijken van tegoed aan verlofuren of zien wanneer je moet werken. Dat kan met de apps voor Time-Wize Experience, onze WFM-software voor urenmanagement.

De Atimo apps zorgen ervoor dat je direct betrokken bent bij de dagelijkse HR-processen rondom het beheer van uren en tijden. Dat geeft meer eigen verantwoordelijkheid en dat werkt wel zo prettig. Niet alleen jij profiteert van de mobiele self service (Employee Self Service; ESS). Ook de manager en de HRM-afdeling hebben gemakkelijker inzicht en overzicht via de Management Self Service (MSS). Door deze versimpeling van de personeelsadministratie bespaart de organisatie enorm veel tijd én papier. ESS en MSS drukken de administratieve lasten, verhogen efficiency en kwaliteit, zorgen voor kortere doorlooptijden en uiteindelijk lagere kosten. Tevens kan HR zich meer richten op haar kerntaken. Een win-win situatie voor iedereen!

Urenmanagement vanaf tablet of smartphone

Met een app voor urenmanagement vraag je vanaf ieder device snel vakantie aan en heb je altijd en overal inzage in gewerkte uren en verlof.

Time-Wize Experience App

Dit is onze native app voor op de Android smartphone of tablet die altijd en overal snel zicht geeft op gewerkte uren en verlofuren. Met deze app vraag je makkelijk afwezigheden aan en kun je mobiel – in combinatie met de module webklok – mobiel klokken, waarbij zichtbaar is vanaf welke locatie je klokt.

Tevens kun je vanuit de app berichtjes sturen en de planning raadplegen. Bij wijzigingen in de planning ontvang je in de app een bericht.

In het presentiescherm zie je wat de status van collega’s is: zijn ze aanwezig op kantoor (in), werken ze thuis, hebben ze verlof of zijn ze op dienstreis? Vanuit dit scherm heb je direct toegang tot persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en telefoonnummer, en kun je daarmee je collega’s direct bellen of mailen.

App

Na het downloaden van de Time-Wize Experience App is veel informatie ook offline beschikbaar en dus te bekijken zonder internetverbinding. Dat is handig wanneer je niet altijd toegang hebt tot internet.

Google Play

De Time-Wize Experience App is beschikbaar voor Android smartphones en tablets en gratis te downloaden in de Google Play Store.

Om de Time-Wize Experience App te kunnen gebruiken, is de module Time-Wize Experience Mobile vereist.

Time-Wize Experience Mobile

Time-Wize Experience Mobile is onze webapp: een mobiele website geoptimaliseerd voor smartphones (Windows phone, iPhone, Android, Blackberry). Deze biedt nagenoeg dezelfde functionaliteit als zijn broertje, de Time-Wize Experience App. Omdat de webapp via een browser werkt, is er altijd een mobiele internetverbinding nodig (offline niet beschikbaar).