Kloksysteem

Met het kloksysteem van Atimo houden medewerkers gemakkelijk hun werktijden bij. De aan- en afwezigheid worden objectief vastgelegd en het systeem maakt berekeningen op basis van relevante wet- en regelgeving en bedrijfsregelingen. Naast aan- en afwezigheid kan er bijvoorbeeld ook geklokt worden op kostenplaats, projecturen of werkorders.

Hoe werkt een kloksysteem?

De werkuren worden in ons kloksysteem geregistreerd via onze tijdregistratie en toegangsterminals. Wij leveren terminals met verschillende leesvormen: biometrie, proximity, keytouch en barcode. Daarnaast kunnen uren ook geklokt worden met onze online devices (met de webklok functie via de computer of de app), waarmee klokken altijd en overal mogelijk is.

De tijdregistratie en toegangsterminals en online devices communiceren met ons kloksysteem Time-Wize Saphir. De geklokte werkuren worden dus automatisch geregistreerd in het systeem.

Waardevolle stuurinformatie door kloksysteem

De klokgegevens leveren waardevolle (management)informatie op over de factor tijd in een organisatie. Deze stuurinformatie is een uitstekende basis voor kwaliteitsbewaking en een zo optimaal mogelijke inzet van medewerkers die op haar beurt kan leiden tot aanzienlijke en aantoonbare kostenbesparingen.

Daarnaast kunnen medewerkers en managers toegang krijgen tot hun eigen klokgegevens met Employee en Management Self Service (e-HRM), oftewel ESS en MSS. Dit maakt uw organisatie dynamisch en uitermate flexibel. Iedereen kan hiermee zijn/haar eigen uren inzien, verlof aanvragen, in/uit klokken, boeken op orders/projecten. En dat alles vanaf een smartphone, tablet of PC. Dat scheelt HRM veel vragen, telefoontjes, formulieren en daarmee ook tijd!

  • Maakt werktijd meetbaar en geeft zo objectieve informatie over medewerkers
  • Inzicht en overzicht voor managers en werknemers
  • Tijdbesparing voor de HR-afdeling

Wilt u meer informatie over ons kloksysteem? 

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het kloksysteem van Atimo.

Contactformulier


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.