Kloksysteem

Met het kloksysteem van Atimo houden medewerkers gemakkelijk hun werktijden bij. De aan- en afwezigheid worden objectief vastgelegd. Het systeem maakt hierbij berekeningen op basis van relevante wet- en regelgeving en bedrijfsregelingen. Naast aan- en afwezigheid kan er bijvoorbeeld ook geklokt worden op kostenplaats, projecturen of werkorders.

Hoe werkt een kloksysteem?

De werkuren worden in ons kloksysteem geregistreerd via onze tijdregistratie en toegangsterminals. Wij leveren terminals met verschillende leesvormen als I Class, Proximity, Keytouch en Mifare. Daarnaast kunnen uren ook geklokt worden met onze online devices – met de webklok functie via de computer of de app – waarmee klokken altijd en overal mogelijk is.

De tijdregistratie en toegangsterminals en online devices communiceren met ons urenmanagementsysteem Time-Wize Saphir. De geklokte werkuren worden dus automatisch geregistreerd in het systeem.

Waardevolle stuurinformatie

De klokgegevens leveren waardevolle (management)informatie op over de factor tijd in een organisatie. Deze stuurinformatie is een uitstekende basis voor kwaliteitsbewaking en een zo optimaal mogelijke inzet van medewerkers. Dit kan op haar beurt leiden tot aanzienlijke en aantoonbare kostenbesparingen.

Daarnaast kunnen medewerkers en managers toegang krijgen tot hun eigen klokgegevens met Employee en Management Self Service (e-HRM), oftewel ESS en MSS. Dit maakt jouw organisatie dynamisch en uitermate flexibel. Iedereen kan hiermee zijn/haar eigen uren inzien, verlof aanvragen, in/uit klokken, boeken op orders/projecten. En dat alles vanaf een smartphone, tablet of PC. Dat scheelt HRM veel vragen, telefoontjes, formulieren en daarmee ook tijd!

  • Maakt werktijd meetbaar en geeft zo objectieve informatie over medewerkers
  • Inzicht en overzicht voor managers en werknemers
  • Tijdbesparing voor de HR-afdeling

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail

Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.