Je bent hier:

WFM-software online en in de cloud

In deze snel veranderende maatschappij gaan we steeds flexibeler om met de arbeidstijd en de werkomgeving. Daarbij laten we de 9-tot-5 structuur los. We willen ook kunnen werken buiten kantoor en op andere tijdstippen. Daarbij is het essentieel om via internet veilig altijd en overal toegang te hebben tot bedrijfsinformatie die ook nog eens beschikbaar dient te zijn vanaf ieder apparaat: desktop, laptop, tablet of smartphone. Het gebruik van software online en in de cloud biedt flexibiliteit waardoor je als organisatie concurrerend kunt ondernemen en overleven.

WFM-software altijd en overal beschikbaar

Atimo faciliteert de behoefte van organisaties om flexibel te werken en daarbij software altijd en overal te kunnen gebruiken door de WFM-urenmanagementsoftware online en in de cloud te leveren:

 • online (in huis): webtoepassing (Time-Wize Saphir)
 • in de cloud: SaaS; Software as a Service (Atimo Online)
WEBTOEPASSING TIME-WIZE SAPHIR

Met de webtoepassing benader je de urenmanagement WFM-software online: altijd en overal vanaf ieder device.

Time-Wize Saphir

Time-Wize Sahir is de webtoepassing van de Atimo WFM-software voor urenmanagement. Hierbij draait de software op een webserver en benader je deze online via de webbrowser. Dat kan vanaf een desktop of een laptop en via een mobiele internetverbinding als webapp op smartphones en tablets.

Medewerkers en managers kunnen met behulp van de ESS en MSS Employee en Management Self Service-module via hun persoonlijke dasboard vanaf iedere locatie met internetverbinding eenvoudig online zelf uren inzien en beheren. Met onze apps voor urenmanagement kan je vanaf je tablet of smartphone verlof aanvragen, mobiel klokken en de planning bekijken.

Gebruikers loggen eerst in met een gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot de applicatie en krijgen hier dan alleen de informatie te zien die voor hen van toepassing is. Omdat de gegevens van een webapplicatie online worden opgeslagen, beschikt iedereen overal over dezelfde gegevens.

Voordelen webtoepassing:

 • met een internetverbinding overal en altijd toegang tot de applicatie
 • niet nodig om applicatie zelf te installeren of te updaten
 • ook toegankelijk vanaf smartphone of tablet
 • dashboard naar eigen inzicht in te delen
 • overzichtelijk weekscherm met boekingen, afwezigheden en onregelmatigheden
 • geavanceerde zoekfunctie
 • berichtencentrum tussen verschillende bedrijfsniveaus
 • widgets voor smartphones en tablets om saldi te raadplegen, verlof aan te vragen en boekingen te maken (tijdregistratie, werkorderregistratie)
 • NET-applicatie
SAAS-TOEPASSING ATIMO ONLINE

Met de WFM-urenmanagementsoftware in de cloud heb je geen omkijken naar het beheer van de software.

Atimo Online

Atimo Online is onze SaaS (Software as a Service)-toepassing waarbij de WFM-software voor urenmanagement in de cloud staat. Je schaft de software en gebruikerslicenties niet zelf aan maar sluit met ons een contract voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Hierbij is het aantal gebruikers eenvoudig op te schalen als dat nodig is. Met deze toepassing hoeft de eigen IT-afdeling zich niet bezig te houden met de software, dus niet om te kijken naar back-ups, updates en ander technisch onderhoud. Ook is het niet nodig om een eigen IT-infrastructuur aan te leggen voor het urenmanagementsysteem. De gebruiker benadert de software over het internet.
Saas Model Atimo

Ook bij Atimo Online wordt de urenmanagementsoftware ingericht en geïmplementeerd, wordt de applicatiebeheerder wegwijs gemaakt, vervolgd door projectconsultancy. Uiteraard kun je terugvallen op onze helpdesk bij het dagelijks gebruik van de software.

Veilige oplossing

Wij installeren de boekingsterminals bij de klant. Deze maken verbinding met de Atimo-servers in de cloud. De software is voor het dagelijks gebruik toegankelijk via het internet. Deze draait op onze servers in het KPN CyberCenter. Hierbij waarborgen wij natuurlijk de beveiliging van de gegevens volgens de hoogste standaards (ISAE 3402).

Voor Time-Wize Saphir zijn de ESS- en de MSS-functionaliteit beschikbaar als Secure SaaS. Hiervoor wordt er standaard gebruik gemaakt van SSL-certificaten van Digicert, die de veiligheid waarborgen van ons SaaS-model.

Waarom kiezen voor Atimo Online?

 • efficiënt werkend en betrouwbaar urenmanagementsysteem tegen lagere beheerskosten
 • software is via internet altijd en overal beschikbaar
 • snel starten met implementatie: niet nodig om te wachten op installatie van pc’s en servers of ondersteuning vanuit eigen ICT-afdeling
 • geen omkijken naar back-ups, updates of beheer van interfaces
 • je betaalt alleen voor wat je gebruikt en kunt snel opschalen of afbouwen
 • webomgeving standaard voorzien van trusted DigiCert certificaat (SSL)
 • beheermodules voor applicatiebeheerder beschikbaar via (Microsoft) RDS
 • maximale beveiliging: SaaS-partner is ISAE 3402 gecertificeerd