Je bent hier:

Systeemintegratie door samenwerking met partners

Onze urenmanagementsystemen zijn vaak een schakel in het bedrijfsproces van onze klanten. Daarom is systeemintegratie één van de speerpunten van Atimo. Dit is het proces dat verschillende computersystemen en softwareapplicaties fysiek of functioneel aan elkaar koppelt. Deze efficiencyslag zorgt ervoor dat de verschillende systemen binnen een organisatie met elkaar kunnen communiceren. Dat verbetert de bedrijfsprocessen. Om systeemintegratie te kunnen realiseren, werken wij intensief samen met gespecialiseerde partners.

Die samenwerking zorgt ervoor dat onze WFM-urenmanagementsoftware Time-Wize Saphir perfect aansluit op bestaande processen en systemen. Dat betekent meer toegevoegde waarde voor onze klanten, meer kwaliteit én beter toegesneden totaaloplossingen.

Gecertificeerde partners Atimo

Met de gecertificeerde partners realiseren we gecertificeerde koppelingen tussen Time-Wize Saphir en hun software, zodat alle informatie gegarandeerd correct wordt verwerkt. Een veilig idee.

AFASMet AFAS realiseerden wij een gecertificeerde database-interface tussen Time-Wize Saphir en AFAS Profit HRM (Online). Atimo is preferred partner van AFAS.

CentricWij realiseerden meerdere database-interfaces en koppelden tussen Time-Wize Saphir en PIMS@ALL, Persmaster/Paymaster en Key2Financiën van Centric.

Tussen Time-Wize Saphir en het Cobra HRM & Salarissysteem van SDWorx realiseerden wij een gecertificeerde database-interface.

Product Partners Atimo

Met de product partners werken we samen om een optimale koppeling te bewerkstelligen tussen onze softwareproducten.

adpDatabase-interface tussen Time-Wize Saphir en ADP Perman.

EasylonSalaris exportmodule van Time-Wize Saphir naar Elsa van Easylon.

KennysDatabasekoppeling tussen Time-Wize Saphir en Prinsys.

Loket_nlInterface tussen Time-Wize Saphir en de online applicatie Loket.nl voor personeel- en salarisadministratie.

qadDatabase-interface tussen Time-Wize Saphir en QAD ERP-systeem voor uitwisseling (vice versa) van data inzake orders en ordertijden.

SalarSalaris exportmodule van Time-Wize Saphir naar Winsalar van Salar.

RaetInterfaces tussen Time-Wize Saphir en diverse HR- en payroll-applicaties van Raet.

Database-interface tussen Time-Wize Saphir en Heli P&O en Salaris van SD Worx

Trimergo Project Industry SoftwareKoppeling tussen Time-Wize Saphir en de Trimergo Project Industry Software.

Business partners Atimo

Met onze Business Partners werken we samen om gecombineerde oplossingen te kunnen bieden.

ADAADA is het Adviesburo voor Dealer Automatisering en levert als zodanig Atimo-systemen aan hun klanten die actief zijn in de automotive-branche (autodealers).

ArasAras Security is groothandelspartner voor de installatiebranche en levert in deze hoedanigheid de Atimo-systemen aan haar klantenkring (installateurs) die deze levert aan eindgebruikers. Ook hier is systeemintegratie van belang en zijn er diverse interfaces met de toegangscontrolesystemen die Aras levert.

GrosvenorAtimo is VAR (Value Added Reseller) in Nederland van de terminals voor tijdregistratie en toegangscontrole van Grosvenor Technology, Poole (UK). In 2007 vond er een fusie plaats tussen Grosvenor Technology en Custom Micro Products.

NSecureAtimo levert de urenmanagementsystemen als onderdeel van turnkeyprojecten van NSecure. Een database-interface tussen Time-Wize Saphir en AEOS toegangscontrole kan hiervan een onderdeel vormen.

SentiaTime-Wize Saphir is leverbaar als SaaS-toepassing (Atimo Online). De hosting partner Sentia is gecertificeerd volgens ISO 27001/14001/9001/NEN7510 en beschikt over een ISAE 3402 verklaring.

SAPVia VCD is Atimo reseller van SAP Crystal Reports.

Atimo brengt diepgaande softwarekennis mee, PlanMen als consultant op het gebied van personeelsplanning/Workforce Management (WFM) zorgt dat deze software optimaal wordt aangesloten op de bedrijfsprocessen. Zo versterken wij elkaar.