Je bent hier:
Personeelsplanning

Personeelsplanning software

 ‘Hoeveel medewerkers zijn er?’ of ‘Wie komt er wanneer?’, ‘Wie gaat welk werk doen?’ en ‘Wie heeft de juiste competenties”. Onze personeelsplanning software biedt 24/7 up-to-date inzicht in de planning. Zonder software is de personeelsplanning veelal een tijdrovende en complexe klus. Helemaal bij een variërend werkaanbod. Verschillende werktijden per persoon, beschikbaarheid, bevoegdheden en/of competenties en een financieel budget dienen allemaal op elkaar aan te sluiten. Onze software helpt om de personeelsplanning met deze diverse variabelen eenvoudig passend te maken!

De juiste mensen op de juiste plek

Door de software voor personeelsplanning van Atimo, genaamd Time-Wize Saphir, heb je digitaal een duidelijk overzicht en plan je efficiënt. De juiste mensen zijn op de juiste plek op de tijden dat ze nodig zijn. Dit zorgt voor efficiency en tijdbesparing. Tegelijkertijd wordt zo ook onder- en overbezetting in één oogopslag duidelijk.

De software controleert automatisch of de geplande uren van de medewerker overeenkomen met het contract en ook of de planning voldoet aan de Arbeidstijdenwet (ATW) en andere wettelijke of bedrijfsregelingen.

Snelle communicatie in personeelsplanning software

In sommige branches is het aantal personeel dat nodig is heel wisselend. Het ene moment is het rustig en het volgende moment is er piekbezetting. Of de werkzaamheden zijn niet standaard en wisselen zich af. Bij deze flexibele vraag naar personeel is het een uitdaging om de juiste medewerkers in te kunnen zetten. Snelle communicatie met beschikbaar en geschikt personeel is hierbij van belang.

In onze software voor personeelsplanning kun je snel een uitvraag doen op het moment dat jouw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan meer personele inzet. De software biedt beschikbare diensten aan bij groepen medewerkers met de juiste competenties. De medewerkers reageren eenvoudig en snel via hun smartphone en krijgen een melding wanneer ze worden ingeroosterd.

“Al met al zijn ze het er roerend over eens dat Time-Wize Experience een hoop werk bespaart en al meer inzicht geeft. Zo zie je met het planningsbudget precies of je binnen de planning blijft en kun je daarop sturen.” – Total

De voordelen

  • Duidelijk overzicht en efficiënt plannen
  • De juiste mensen op de juiste plek
  • Eenvoudig beschikbare diensten aanbieden

Meer informatie

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.