Personeelsplanning

Planning software

De planning software van Atimo helpt om de juiste medewerker in te zetten op de juiste plek en het juiste moment. Iets dat een grote uitdaging is voor veel organisaties. Want hoeveel medewerkers zijn er beschikbaar? Wie heeft de juiste competenties voor de betreffende werkzaamheden? De software geeft inzicht in deze gegevens en maakt het uw organisatie eenvoudig om een passende planning te maken.

Planning software voor een een gevarieerd werkaanbod

Onze planning software geeft direct inzicht in de planning. Je kunt hiermee de planning in orde maken op basis van ploegenroosters, tijdstippen, dagdelen, hele dagen, weken, kostenplaatsen en bewerkingen.

Onze software is interessant voor organisaties met een gevarieerd werkaanbod en flexibel inzetbare medewerkers. Met deze software stem je de combinatie van medewerkers, arbeidstijd en taken/activiteiten snel, gemakkelijk en zo optimaal mogelijk af op de (wisselende) behoefte aan personeel. Zo zijn er altijd voldoende arbeidskrachten aan het werk op de tijden dat ze nodig zijn. En dat kan veel geld besparen!

Hoe werkt de planning software?

De planning software is gebaseerd op de afspraken met medewerkers over werktijden (standaard roosters) ten opzichte van de benodigde bezetting.

Met één druk op de knop verschijnt er een overzichtelijk voorstel van de planning. Hierin zie je snel waar de ‘gaten’ zitten. Waar is sprake van over- en/of onderbezetting? Hoe zit het met contracturen, geplande afwezigheden, etc.? Waar zitten de knelpunten op basis van regelgeving of gewenste kwalificaties en/of competenties van medewerkers?

De planning software van Atimo kan de planning eenvoudig passend maken met de aanwezige informatie, zoals die over de competenties van de medewerkers. Per week is aan te geven wie wat wanneer gaat doen. Eventueel kan dit ook per dag onderverdeeld worden. En bij onderbezetting kan er geput worden uit een medewerker pool. Er wordt dan via de software naar deze medewerkers een melding verstuurd, waarop zij via hun smartphone kunnen reageren.

De voordelen

  • Optimale afstemming van de planning
  • Snel zien waar de ‘gaten’ vallen en hier op inspelen
  • Eenvoudig beschikbare diensten aanbieden

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.