Planningsysteem

Het planningsysteem van Atimo helpt u bij het maken van een personeelsplanning. Dit is zonder planningsysteem veelal een tijdrovende en complexe klus. Helemaal bij een variërend werkaanbod. Verschillende werktijden per persoon, beschikbaarheid, bevoegdheden en/of competenties en een financieel budget dienen allemaal op elkaar aan te sluiten. Een planningsysteem helpt u om de planning met deze diverse variabelen eenvoudig passend te maken!

De juiste mensen op de juiste plek met ons planningsysteem

Door het planningsysteem van Atimo, genaamd Time-Wize Saphir, heeft u digitaal een duidelijk overzicht en plant u efficiënt. De juiste mensen zijn op de juiste plek op de tijden dat ze nodig zijn. Dit zorgt voor efficiency en tijdbesparing. Tegelijkertijd wordt zo ook onder- en overbezetting in één oogopslag duidelijk.

Het planningsysteem controleert automatisch of de geplande uren van de medewerker overeenkomen met het contract en ook of de planning voldoet aan de Arbeidstijdenwet (ATW) en andere wettelijke of bedrijfsregelingen.

Snelle communicatie in planningsysteem

In sommige branches is het aantal personeel dat nodig is heel wisselend. Het ene moment is het rustig en het volgende moment is er piekbezetting. Of de werkzaamheden zijn niet standaard en wisselen zich af. Bij deze flexibele vraag naar personeel is het een uitdaging om de juiste medewerkers in te kunnen zetten. Snelle communicatie met beschikbaar en geschikt personeel is hierbij van belang.

In ons planningsysteem kunt u snel een uitvraag doen op het moment dat uw organisatie tijdelijk behoefte heeft aan meer personele inzet. Het planningsysteem biedt beschikbare diensten aan bij groepen medewerkers met de juiste competenties. De medewerkers reageren eenvoudig en snel via hun smartphone en krijgen een melding wanneer ze worden ingeroosterd.

  • Duidelijk overzicht en efficiënt plannen
  • De juiste mensen op de juiste plek
  • Eenvoudig beschikbare diensten aanbieden

Meer informatie?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personeelsplanning met de WFM-software van Atimo.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.