Je bent hier:

Referenties: bewezen oplossingen voor urenmanagement

Investeren in een urenmanagementsysteem is een grote stap. Daarmee moet je een groot aantal jaren vooruit. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Baseer deze keuze niet alleen op onze argumenten, maar ook op de informatie van organisaties die daadwerkelijk werken met de WFM-urenmanagementsoftware Time-Wize Saphir van Atimo. Onze referenties geven een goed beeld van onze bewezen oplossingen voor urenmanagement.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om in overleg een referentie te bezoeken. Deze gebruikers van onze applicatie laten als geen ander zien hoe de Atimo producten in de dagelijkse praktijk zorgen voor een verbetering van de bedrijfsprocessen rondom arbeidstijd. Met hun ervaringsverhalen geven zij een inkijkje in hoe onze systemen werken en kunnen zij uitgebreid antwoord geven op vragen als: Welke uitdaging hadden zij op het gebied van urenmanagement? Hoe hebben zij de ondersteuning van Atimo ervaren? Welke specifieke oplossing draait er nu bij hen? En het allerbelangrijkste: Hoe bevalt die oplossing? Hoe beoordeelt deze organisatie onze producten en diensten? En op grond van welke aspecten bevelen zij Atimo aan?

Altijd een passende referentie

Onze flexibele urenmanagementsystemen zijn geschikt zijn voor uiteenlopende organisaties en branches. Ieder met specifieke regelgeving en werkwijzen. Met tientallen tot honderden en zelfs duizenden werknemers. Werkzaam op een centrale locatie of verspreid over meerdere locaties. Daarom vinden wij altijd wel een referentie die raakvlakken heeft met jouw specifieke situatie. Zo weten wij zeker dat je een passend inkijkje krijgt in onze producten en diensten. Dat biedt een uitstekende basis voor het maken van de keuze voor een Atimo urenmanagementsysteem.

Op referentie bezoek

Wens je een passend inkijkje in onze producten en diensten? Wij leggen graag het contact voor jou met een referentie. Ontbreekt jouw branche in onderstaand overzicht? Of heb je een vraag over onze referenties? Laat het ons weten via telefoonnummer 0346 – 58 18 70 of verkoop@atimo.nl.

Dienstverlening, cultuur, bouw en vervoer

Wat de werkzaamheden ook zijn, Time-Wize Saphir is inzetbaar onder zeer uiteenlopende omstandigheden.

Intrum Justitia
DSW Zorgverzekeraar
van Abbemuseum
DeMeeuw_Logo
Thule Brink

(Semi-)Overheden

Geen sector is zo veelzijdig als de semi-overheid. Time-Wize Saphir is thuis op het gemeentehuis, in het bestuursorgaan en bij andere ambtelijke organisaties.

Gemeente Meerssen
Gemeente Huizen
Gemeente Albrandswaard
Gemeente Bergen op Zoom
Gemeente Sint-Michielsgestel
Gemeente Dongen
Gemeente Dongeradeel
Gemeente Helmond
Gemeente Haaren
Gemeente Geldrop-Mierlo
Goeree-overflakkee

Handel

Snel inspringen op wisselende behoeften, met veel parttime medewerkers en oproepkrachten. Time-Wize Saphir functioneert 24/7 in de handelsector.

Nic Oud
Janfleur
Karsten Tensten
Office Depot
Noviflora
Sarto Fashion
Etam Retail Services
Makro
Beter Bed

Industrie

Op uitgestrekte buitenterreinen, bij bedrijven met veel locaties, in vochtige en stoffige omgevingen of juist in ultra-hygiënische productieruimten. Time-Wize Saphir bewijst zich overal in de industrie.

Garcia Jeans
Varitex
Solina
Teva pharmachemie
Etna CT
Alpla
ABZ Diervoeding
OC Verhulst Klimaattechniek
Wopereis
Enza Zaden
Royal de Boer
Helwa Wafelbakkerij
Betoncentrale Twenthe
Luiten Vleeswaren
Bakkerij Bartels
Thetford
Neways
Janssen Fritsen
Scheuten
Xerox
Boon Edam
Heras