urenmanagement app

Tijdregistratie app

Een tijdregistratie app is in deze tijd meer en meer een must. We werken steeds flexibeler en steeds meer via onze tablet of smartphone. Daarop gebruiken we veel innovatieve mobiele applicaties om zelf zaken te regelen (self service). Een innovatie mobiele applicatie op het gebied van HR mag daarom niet ontbreken. Denk aan het aanvragen van verlof, het bekijken van een tegoed aan verlofuren of het zien van wanneer je moet werken. Dat kan met onze tijdregistratie app. Hiermee regel je overal op elk moment zaken omtrent werkuren.

Meer eigen verantwoordelijkheid voor de werknemers

De tijdregistratie app zorgt ervoor dat de medewerkers direct betrokken zijn bij de dagelijkse HR-processen rondom het beheer van uren en tijden. Dat geeft meer eigen verantwoordelijkheid en dat werkt wel zo prettig.

Met de tijdregistratie app kan de medewerker via de smartphone vanaf iedere locatie in- en uitklokken. Zo kan ook thuiswerken of en werken bij een klant worden geregistreerd. Ook zie je de status van collega’s: zijn ze aanwezig op kantoor, werken ze thuis, hebben ze verlof of zijn ze op dienstreis? Vanuit dit scherm heb je direct toegang tot persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en telefoonnummer, en kun je daarmee collega’s direct bellen of mailen.

Via de tijdregistratie app kun je de planning raadplegen en bij wijzigingen ontvang je direct een bericht. Indien je graag verlof wilt aanvragen is dit ook zo aangevraagd via de tijdregistratie app.

Voordelen tijdregistratie app voor HRM en manager

Niet alleen de medewerker profiteert van de mobiele self service, de Employee Self Service (ESS). Ook de manager en de HRM-afdeling hebben gemakkelijker inzicht en overzicht via de Management Self Service (MSS). Door deze versimpeling van de personeelsadministratie bespaart de organisatie enorm veel tijd én papier. ESS en MSS drukken de administratieve lasten, verhogen efficiency en kwaliteit, zorgen voor kortere doorlooptijden en uiteindelijk lagere kosten. Tevens kan HR zich meer richten op haar kerntaken. Een win-win situatie voor iedereen!
  • Altijd en overal inzicht in de uren
  • Medewerkers kunnen vanaf iedere locatie in- en uitklokken en vakantie aanvragen
  • Tijd- en kostenbesparing voor de manager en HR
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail

Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.