Je bent hier:
tijdregistratie

Tijdregistratie software

Met onze tijdregistratie software, Time-Wize Saphir, houd je eenvoudig de werkuren van medewerkers bij. Ook nu er veel flexibel en op afstand wordt gewerkt. Hiermee voldoe je aan de huidige regelgeving; op 14 mei 2019 heeft het Hof van Justitie geoordeeld dat alle bedrijven die actief zijn in Europa, moeten bijhouden hoeveel uur de werknemers dagelijks werken. De urenregistratie dient objectief, betrouwbaar en toegankelijk te zijn. Hierdoor zijn werknemers ervan verzekerd dat de geregistreerde (over)uren juist zijn geregistreerd. Onze tijdregistratie software voldoet aan de criteria!

Tijdregistratie software: Meer grip en overzicht

Onze tijdregistratie software Time-Wize Saphir biedt helder inzicht in de gemaakte werkuren, maar ook in andere zaken rondom uren als verlof, ziekteverzuim en overuren. Zo heb je openheid en duidelijkheid voor werkgever én werknemers. Onze software maakt hierbij handige berekeningen op basis van relevante wet- en regelgeving en bedrijfsregelingen.

Door het overzichtelijke dashboard in Time-Wize Saphir zijn onregelmatigheden snel te signaleren. Bij afwijkingen kan je direct bijsturen. Dit helpt bij het maken van een efficiënte personeelsplanning en het verbeteren van de bedrijfsprocessen, met als gevolg besparingen op de organisatiekosten.

Tijdregistratie software: Werktijden nauwkeurig en efficiënt registeren

Hoe registreer je werktijden nauwkeurig en efficiënt? Dit kan door diverse hardware en onze online terminals. De geregistreerde tijden worden automatisch doorgezet naar onze tijdregistratie software Time-Wize Saphir. Hierdoor staan de geregistreerde gegevens direct juist ingevoerd in de software.

Onze nieuwe boekingsterminals zijn de ATQ07 en de ATQ10. Met een persoonlijke pas registreer je aan- en afwezigheid en boek je uren op projecten, werkorders of kostenplaatsen. Daarnaast kun je ook klokken met onze mobiele app. Hiermee klok je via de eigen smartphone en/of tablet. Dit maakt tijdregistratie vanaf iedere locatie mogelijk, ook wanneer er veel thuisgewerkt wordt.

  • Maakt werktijden meetbaar, ook tijdens het thuiswerken
  • Direct bijsturen bij afwijkingen
  • Openheid en duidelijkheid voor werkgever én werknemers
  • Je voldoet aan de wet- en regelgeving
  • Helpt bij het maken van een effiënte personeelsplanning
  • Geeft grip op bedrijfsprocessen

“We hadden overal stempelkaarten liggen en die moesten van vier locaties handmatig opgeteld worden. En waar was die? En waar was die? Als je 20 man hebt, is dat nog wel leuk, maar als je er 100 hebt niet meer.” – Global Food Group

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.