Je bent hier:

Hardware en online terminals tijdregistratie

Om de aan- en afwezigheid van medewerkers te registreren is hardware nodig in de vorm van tijdregistratie- en toegangsterminals en/of online devices. Deze terminals communiceren met de Time-Wize Saphir software.

Hardware tijdregistratie

Wij leveren terminals met verschillende leesvormen: biometrie, proximity, keytouch en barcode. Voor de installatie van deze hardware beschikt Atimo over een team van field engineers.

Online terminals tijdregistratie: Mobiele applicatie

Met onze app kunt u mobiel klokken via uw eigen smartphone en/of tablet. Onze Saphir app geeft altijd en overal snel zicht op gewerkte uren, verlofuren en je kunt afwezigheden aanvragen. Een bericht sturen of de planning raadplegen is eenvoudig en altijd up to date. En als de planning wijzigt, ontvang je direct een melding.

ATR 01 tijdregistratie boekingsterminal

De ATR 01 is onze nieuwste boekingsterminal. De ATR 01 registreert uren van medewerkers en communiceert met ons urenmanagementsysteem Time-Wize Saphir.

Door je pas aan te bieden, registreert de ATR 01 aan- en afwezigheid en boek je uren op projecten, werkorders of kostenplaatsen. Ook kun je via de terminal bedrijfsmededelingen communiceren en de weersverwachting en huidige verkeersinformatie laten zien. Zo zie je of én hoeveel vertraging je hebt als je naar een klant of naar huis gaat. Door de communicatie met Time-Wize Saphir zijn alle registratiegegevens gelijk op de juiste wijze in het systeem doorgevoerd. Geautomatiseerde urenregistratie, dat scheelt veel tijd en voorkomt fouten.

De ATR 01 komt voort uit de eigen ontwikkelafdeling van Atimo. De terminal heeft een paslezer (ook mogelijk met een biometrische lezer), een power over ethernet aansluiting, een stijlvolle behuizing en de terminal is breed inzetbaar. De ATR 01 is met deze specificaties uitermate geschikt voor productieomgevingen!

ATR01