Tijdregistratie

Met een systeem voor tijdregistratie houdt u op afstand inzicht en controle in zaken rondom de werkuren. Wel zo handig in een tijd waarin flexibel en op afstand werken steeds meer voorkomt!

Tijdregistratie maakt werktijd meetbaar

Tijdregistratie geeft objectieve informatie over de vaak grootste kostenpost van een organisatie: het personeel. Met de tijdregistratiegegevens in handen kan de organisatie komen tot een efficiënt beheer van tijd en uren. De informatie is immers direct af te zetten tegen de gestelde targets. Bij afwijkingen kunt u direct bijsturen. Dat kan leiden tot verbetering van bedrijfsprocessen en daarmee tot besparingen op de organisatiekosten.

Tijdregistratie zorgt voor breed inzetbare managementinformatie

Een groot voordeel van tijdregistratie is dat de managementinformatie die hieruit voortkomt voor veel meer is in te zetten dan alleen controle op aan- en afwezigheid. Tijdregistratie geeft helder inzicht in zaken als werktijd, ziekteverzuim en overuren en dat biedt openheid en duidelijkheid voor werkgever én werknemers. Dankzij een handig dashboard zijn onregelmatigheden snel te signaleren. Dat biedt een hulpmiddel voor efficiënte planning en helpt bij het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

  • Efficiënt beheer van tijd en uren
  • Bedrijfsprocessen verbeteren
  • Besparen op organisatiekosten

Wilt u meer informatie over tijdregistratie? 

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie

Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.