Bespaar op arbeidstijd met ons tijdregistratiesysteem

Tijdregistratie is de basis van onze urenmanagement oplossing. Het legt objectief de aan- en afwezigheid van de medewerkers vast en maakt berekeningen op basis van relevante wet- en regelgeving en bedrijfsregelingen.

Ons tijdregistratiesysteem Time-Wize Saphir

Onze tijdregistratiesoftware biedt alle functionaliteiten voor een volledige urenregistratie. Denk onder andere aan een (vakantie)jaarkaart, bezettingsoverzicht en diverse saldotellers voor bijvoorbeeld vakantie, tijd voor tijd en studieverlof.

Tijdregistratie app

Met de webtoepassing of een van onze slimme apps voor werktijdregistratie kunnen medewerkers vanaf hun desktop, laptop, tablet of smartphone hun uren en tijden beheren via het web. Het maakt daarbij niet uit of zij op kantoor, thuis of onderweg werken. Urenregistratie kan overal en altijd met Time-Wize Saphir.

Voordelen:

  • Maakt werktijd meetbaar en geeft zo objectieve informatie over medewerkers
  • Met de tijdregistratiegegevens kunt u komen tot een efficiënt beheer van tijd en uren
  • Bij afwijkingen kunt u direct bijsturen
  • Openheid en duidelijkheid voor werkgever én werknemers

“We hadden overal stempelkaarten liggen en die moesten van vier locaties handmatig opgeteld worden. En waar was die? En waar was die? Als je 20 man hebt, is dat nog wel leuk, maar als je er 100 hebt niet meer.” – Global Food Group

Wilt u meer informatie?

Meer informatie

Vul het formulier in voor meer informatie over Tijdregistratie met Time-Wize Saphir.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.