Je bent hier:

Time-Wize Experience WFM-software

Atimo levert Workforce Management (WFM) software voor urenmanagement. Met WFM-software kunnen organisaties de activiteiten optimaliseren die nodig zijn om de workforce (capaciteit aan medewerkers) te kunnen besturen en zo de organisatorische doelstellingen behalen.

Van oudsher draait het bij WFM vaak om planning. Ervoor zorgen dat het juiste aantal medewerkers met de juiste vaardigheden op het juiste moment het juiste werk doen. Echter is WFM door de jaren heen veel meer geworden dan dat. Tegenwoordig omvat dit containerbegrip naast de analyse en monitoring van het gehele proces ook t(z)aken als payroll en benefits, HR-administratie, Employee Self Service, tijd en aanwezigheid, datacollectie, loopbaan en opvolgingsplanning, talent management, opleiding management, performance management, forecasting en planning, workforce tracking en afwezigheid- en verlofbeheer.

Time-Wize Experience

Specifiek biedt Atimo met Time-Wize Experience een e-HRM tool voor urenmanagement in de vorm van WFM-software die de (administratieve) taken rondom arbeidstijd automatiseert. Denk aan tijdregistratie, werkorderregistratie, urenverantwoording, planning en datacollectie.
Onze software levert bovendien waardevolle (management)informatie over de factor tijd in een organisatie. Deze stuurinformatie is een uitstekende basis voor kwaliteitsbewaking en een zo optimaal mogelijke inzet van medewerkers die op haar beurt kan leiden tot aanzienlijke en aantoonbare kostenbesparingen.

Toegevoegde waarde

Als specialist in urenmanagementsystemen zetten wij ons in om organisaties van a-z optimaal te ondersteunen . Niet alleen met betrouwbare producten maar vooral ook met onze dienstverlening. Om organisaties te ontzorgen op het gebied van urenmanagement kunnen zij bij ons terecht voor deskundig advies & ondersteuning op maat.

Mogelijkheden van Time-Wize Experience

Laptop_Tijdregistratie

Modulair uitbreidbaar

De basismodule van Time-Wize Experience is bedoeld voor tijdregistratie en is desgewenst uit te breiden met modules voor toegangsbeheer, kostenplaatsregistratie, projecturen, werkorderregistratie en personeelsplanning.

Alle modules werken daarbij samen vanuit een-en-dezelfde database. Daarom is het nooit nodig om dezelfde data meerdere malen in te voeren.

Tevens bieden wij een zelfstandige module voor urenverantwoording.

ATIMOment_1_2016_veilig_in_cloud

Online (web) en in de cloud (SaaS)

Onze software is naar keuze leverbaar als web- of als (Secure) SaaS-toepassing.

Bij de webtoepassing Time-Wize Experience draait de software op een webserver en benader je deze online via de webbrowser. De software is online tijd- en plaatsonafhankelijk te gebruiken, vanaf verschillende devices.

Bij de SaaS-optie staat de applicatie in de cloud en verzorgen wij het beheer, back-up en onderhoud van de software voor u.

Lees meer over de webtoepassing Time-Wize Experience en SaaS-toepassing Atimo Online

lucky bearded man with legs on table makes business in the web

Self service met ESS en MSS

Naast de HRM-afdeling willen ook het management, de leidinggevenden en werknemers altijd en overal bij (bepaalde) HRM-informatie kunnen.

Met de Employee Self Service (ESS) hebben medewerkers op elk moment online (geautoriseerd) toegang tot hun eigen gegevens.

De Management Self Service (MSS) biedt leidinggevenden toegang tot de basisgegevens van de medewerkers die onder hun verantwoordelijkheid vallen

Lees meer over Employee Self Service en Management Self Service

mobiele tijdregistratie vingerscan

Moderne prikklokken

Het administratieve proces rondom arbeidstijd en toegang wordt geautomatiseerd met de eigentijdse Atimo terminals of de apps voor urenmanagement. Met een moderne prikklok kun je werktijden en toegang nauwkeurig en efficiënt registreren.

Wij leveren prikklokken in alle soorten en maten. De vingerscan van Atimo is een veilig en verantwoord alternatief en kan ook worden ingezet als toegangspas. De prikklokken en toegangscontroles zijn gekoppeld aan het Time-Wize Experience urenmanagementsysteem.

Lees meer over de moderne prikklokken

Apps_Atimo

Apps voor urenmanagement

We werken met zijn allen meer en meer via onze tablet of smartphone. Daarop gebruiken we innovatieve mobiele applicaties, zogenaamde mobiele apps, om zelf onze zaken te kunnen regelen (self service).

Dat wil je ook kunnen als het gaat om zaken/taken op HR-gebied, zoals het aanvragen van verlof, het bekijken van tegoed aan verlofuren of zien wanneer je moet werken. Dat kan met de apps voor Time-Wize Experience, onze WFM-software voor urenmanagement.

Lees meer over urenmanagement apps

Logo's-partners

Alle koppelingen mogelijk

De gestandaardiseerde databases van Time-Wize Experience zorgen voor een perfecte aansluiting op bestaande bedrijfsprocessen en
-systemen. Wij hebben partnerovereenkomsten met leveranciers van HRM- of ERP-systemen om er voor te zorgen dat interfaces soepel verlopen en gegevens eenvoudig worden uitgewisseld. Dat bespaart veel tijd en werk als het gaat om het invoeren en wijzigen van gegevens en zorgt ervoor dat de informatie consistent en gelijk is in alle betrokken systemen.

Bekijk onze partners

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze Time-Wize Experience WFM-software voor urenmanagement.

Stuur mij informatie over Time-Wize Experience:

TijdregistratiePersoneelsplanningUrenmanagement
Verlof- en VerzuimregistratieAanwezigheidsregistratieToegangscontrole