Je bent hier:

Software voor toegangscontrole

Als organisatie wil je graag dat je medewerkers en bedrijfsinventaris veilig zijn. Dat kun je realiseren door de toegang te beheren met een systeem voor toegangscontrole. Hiermee controleer je eenvoudig wie wanneer toegang heeft tot het terrein (bij slagboom) en binnen het gebouw. Dat is wel zo veilig: niet alleen voor jezelf en je medewerkers, maar ook voor de bedrijfsinventaris.

Toegangscontrole biedt optimale veiligheid

Met ons flexibel toegangscontrolesysteem bepaal je zelf makkelijk wie, waar en wanneer toegang heeft tot het terrein en de organisatie.

Toegangsbeheer

Met de module Toegangsbeheer heb je een controlemiddel in handen waarmee het terrein (slagboom) en de gebouwen alleen ‘open’ staan voor personen op de momenten die je zelf bepaalt. De module registreert wie op welk moment welke locatie wil betreden en controleert of daarvoor toestemming is. Je regelt zelf op welke uren de locatie toegankelijk is.

Iedere medewerker, vast en/of flexibel, krijgt een eigen ‘sleutel’ in de vorm van een pasje, druppel of de eigen vinger en krijgt daarmee via geavanceerde terminals toegang tot vooraf bepaalde deuren, slagbomen, tourniquets of voor bepaalde ruimtes zoals magazijnen of serverruimtes.

Het toegangscontrolesysteem bepaalt of de persoon die binnen wil komen wel geautoriseerd is om dat te doen op het tijdstip dat hij/zij voor die specifieke toegang staat. Zo niet, dan blijft de deur gesloten. Dit voorkomt ongeoorloofde indringers, met alle gevolgen van dien. Dat is wel zo veilig. En mochten medewerkers hun “sleutel” verliezen dan is deze eenvoudig in het systeem te blokkeren. De software legt ook de pogingen tot binnenkomst vast.

De toegangscontrole van Atimo is leverbaar in combinatie met de basismodule voor tijdregistratie van Time-Wize Experience, maar ook als zelfstandig softwarepakket, dus onafhankelijk van de tijdregistratie.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Toegangscontrole met de WFM-software van Atimo.

Stuur mij informatie over Time-Wize Experience:

TijdregistratiePersoneelsplanningUrenmanagement
Verlof- en VerzuimregistratieAanwezigheidsregistratieToegangscontrole