Je bent hier:

Software voor toegangscontrole

Als organisatie wil je graag dat je medewerkers en bedrijfsinventaris veilig zijn. Dat kun je realiseren door de toegang te beheren met een systeem voor toegangscontrole. Hiermee controleer je eenvoudig wie wanneer toegang heeft tot het terrein (bij slagboom) en binnen het gebouw. Dat is wel zo veilig: niet alleen voor jezelf en je medewerkers, maar ook voor de bedrijfsinventaris.

Toegangscontrole biedt optimale veiligheid

Met ons flexibel toegangscontrolesysteem bepaal je zelf makkelijk wie, waar en wanneer toegang heeft tot het terrein en de organisatie.

Bescherm uw mensen, assets en resources tegen ongeoorloofde toegang.

Een goed toegangscontrolesysteem beschermt uw mensen, assets en resources tegen ongeoorloofde toegang. U bepaalt wie, wanneer, hoe lang en onder welke voorwaarden toegang mag krijgt tot uw locatie.

Een toegangscontrolesysteem informeert u in geval van een calamiteit direct over de aanwezigheid van personen. Hetzelfde toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijkheid afwijkend gedrag op te merken en daarop te reageren.

Met het door TransQuest in eigen huis ontwikkelde ReQuest software platform heeft u een tool in handen dat ondersteuning biedt aan uw beveiligingsbeleid en de procedures die u als organisatie heeft opgesteld.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Toegangscontrole met de WFM-software van Atimo.

Stuur mij informatie over Time-Wize Experience:

TijdregistratiePersoneelsplanningUrenmanagement
Verlof- en VerzuimregistratieAanwezigheidsregistratieToegangscontrole