Je bent hier:

Toegangscontrole software en bezoekersregistratie

Houd controle over de toegang in uw pand met toegangscontrole software en bezoekersregistratie. Zo beschermt u uw mensen en middelen en biedt u een gastvrij maar veilig ontvangst.

Toegangscontrole software: Bepaal wie wanneer toegang heeft

Als organisatie wilt u dat medewerkers, de bedrijfsinventaris en de handelsvoorraad veilig zijn. Dit is te realiseren door de bedrijfstoegangen te beheren met een toegangscontrolesysteem. Hiermee bepaalt u wie, wanneer toegang heeft tot het terrein en/of gebouwen.

Iedere medewerker, vast en/of flexibel, krijgt een eigen informatiedrager. Dit kan in de vorm van een pas of een “druppel” of door middel van een vingerprintscan. De informatiedrager verleent toegang tot vooraf vastgestelde deuren, slagbomen en/of tourniquets. Ook specifieke ruimtes zoals magazijnen of serverruimtes kunt u door middel van het toegangscontrole systeem beveiligen. De software legt ook de pogingen tot binnenkomst vast.

Bezoekersregistrate: Registreer aanwezigheid van bezoekers en contractanten

Met de bezoekersregistratie registreert u de aanwezigheid van bezoekers en contractanten. Doordat bezoekers vooraf aangemeld zijn hoeven ze bij aankomst niet lang te wachten op activering in het systeem. Het is eventueel mogelijk om via de workflow uw bezoeker vooraf een bedrijfsfilm te laten bekijken en/of een vragenlijst te laten invullen. Bezoekers en/of contractanten worden op deze wijze ook automatisch mee opgenomen in het BHV overzicht van aanwezige personen.

Bezoekers en contractanten kunt u via deze module eventueel ook toegangs-rechten toewijzen.

De voordelen van toegangscontrole en bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Beweeg de muisaanwijzer over de afbeelding voor gedetailleerde informatie 

  • Bezoekers staan ook in de calamiteitenlijst
  • Bepaal wie, waar, wanneer toegang heeft
  • Vooraf overzicht van zakelijk bezoek
  • Zien wie geprobeerd heeft binnen te komen

“Om een sluitend systeem te krijgen, werkten we bij Luiten met biometrie. Binnen voor de tijdregistratie, buiten voor de toegangscontrole. Met biometrie is de toegang niet alleen snel gegeven, maar ook zo weer ingetrokken. Dit alles komt de voedselveiligheid ten goede!” – Luiten Vleeswaren

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.