Je bent hier:
dash_website

Urenmanagement software

Workforce management (WFM) helpt bij het optimaliseren van de capaciteit medewerkers in je organisatie. Dit strategische instrument omvat veel personeelsgerelateerde zaken als payroll, HR-administratie, Employee Self Service, tijd en aanwezigheid, datacollectie, loopbaan- en opvolginsplanning, talent management, performance management, forecasting en afwezigheid- en verlofbeheer. Bij Atimo specialiseren wij in WFM-software voor urenmanagement. Hiermee maak je werktijd meetbaar zodat je grip hebt op (over)uren. Dit inzicht in deze personeelskosten zorgt ervoor dat een organisatie haar medewerkers zo optimaal mogelijk kan inzetten. Met maximale efficiëntie en flexibiliteit. Cruciaal in deze tijd van economische uitdagingen.

Urenmanagement software maakt werktijd meetbaar

De factor personeel is voor iedere organisatie een belangrijke kostenpost. Daarom is het de moeite waard om je personeelskosten goed in kaart te brengen. Zaken meetbaar maken zodat je inzicht hebt in de kosten en beter kunt sturen. En dan niet alleen weten hoeveel uren de medewerkers maken, maar ook waaraan zij die tijd besteden. Dat kan met Time-Wize Saphir, onze WFM-software voor urenmanagement.

Real-time en objectieve informatie door urenmanagement software

Tijdregistratie software legt de gewerkte tijd objectief vast en geeft zo een betrouwbaar beeld van de uren en overuren binnen de organisatie. Om deze werktijd verder te verfijnen, bieden wij het registreren van de kostenplaats-, projecturen, werkorders en urenverantwoording aan. Ons systeem biedt real-time en objectieve informatie voor een solide urenmanagement!

Time-Wize Saphir levert standaard diverse managementrapportages. In deze duidelijke, actuele lijsten worden de gewerkte uren vanuit verschillende invalshoeken en organisatierollen getotaliseerd. Naast de standaardlijsten is het ook mogelijk om naar eigen inzicht rapporten samen te stellen.

Urenmanagement software koppelen met ERP-pakket

Time-Wize Saphir is probleemloos te koppelen met alle grote ERP-applicaties. Met de module Interfaces dienen de in Time-Wize Saphir verzamelde gegevens via een interface – realtime of semi-automatisch – als informatiebron voor het ERP-pakket. Daarbij maken de Import en Export modules het mogelijk om bestanden toe te voegen aan de ERP-applicatie en omgekeerd. Dit betekent bij de werkorderregistratie bijvoorbeeld dat ordernummers en omschrijvingen vanuit de ERP-applicatie kunnen worden geïmporteerd in Time-Wize Saphir. Maar ook dat de gewerkte uren als resultaat geëxporteerd kunnen worden naar het ERP-pakket.

Het is mogelijk om in de Time-Wize Saphir database een view te creëren. Dat is een aparte tabel met specifieke gegevens die zodanig is samengesteld dat deze door een extern pakket goed zijn uit te lezen. Ook kun je met behulp van de view rapportages maken rechtstreeks uit de database waardoor de standaard report generator niet nodig is.

De voordelen

  • Betrouwbare cijfers voor correcte calculatie van orders
  • Inzicht in kostenplaatsen
  • ESS en MSS scheelt HRM veel vragen en papierwerk
  • Geplande en daadwerkelijke uren op projecten vergelijken

“Als iemand over “zijn tijd” heen was, gingen wij er vanuit dat de order klaar was terwijl dit toch niet altijd zo bleek te zijn.” – Optiwa (Frencken Europe)

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.