Vacature: ICT supportmedewerker / Servicedesk medewerker (Utrecht)

Graag willen wij onze organisatie versterken met een ICT supportmedewerker / servicedesk medewerker. Als je bij ons komt werken betekent dat afwisseling en geen werkdag is hetzelfde. Je hebt veel klantcontact waarbij je zelfstandig de analyse maakt en in veel gevallen de hard- en softwarematige vragen oplost. Daar zitten hele interessante klanten bij vanuit de museale wereld, de industrie, de logistiek en de overheid. Wij bieden opleidingsmogelijkheden zodat je op jouw vakgebied nog beter kan worden!  

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s beman je van maandag tot en met vrijdag onze helpdesk van 8.00 tot 18.00 uur. Je werkt in shifts. Je gaat voor kwaliteit en je bent het visitekaartje. Wat is daarbij van belang:

 • het maken van een goede eerste analyse
 • de juiste prioritering in de volgorde van afhandeling
 • het adequaat oplossen van het gemelde issue
 • het inzicht om te escaleren naar de tweedelijns
 • jij de regie houdt.

Wie zijn wij?

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We werken vanuit een platte organisatiestructuur en hebben een informele sfeer. Onze kantoren zijn in Dordrecht en in Utrecht en prima bereikbaar met het openbaar vervoer.  We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. We vinden het belangrijk dat je naast je werk ruimte hebt voor ontspanning. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine en komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie en wil je meer weten over werken bij AtiQx? Hoe is werken bij AtiQx? – Bekijk hier een sfeerimpressie (atimo.nl)

Wat vragen we van jou?
De functie van ICT supportmedewerker / servicedesk medewerker is uitdagend en heeft dagelijks uiteenlopende issues die via de supportsite binnenkomen. Het is van belang dat je een afgeronde ICT-opleiding hebt behaald op minimaal niveau 4 en bij voorkeur MBO+. Je hebt kennis van moderne ICT-toepassingen en je hebt technisch inzicht. Qua werkervaring heb je minimaal 1 jaar opgedaan zodat je al weet wat het werken op een helpdesk met diverse gebruikersvragen inhoudt. Herken jij je in overzicht houden, neem jij graag eigenaarschap van uitdagingen? Dan zien we jou graag als nieuwe collega in ons team waar we het samen gaan oplossen!

Wat bieden wij?

Naast de leuke job bieden we je de volgende extra’s:

 • 25 vakantiedagen
 • studiemogelijkheden
 • reiskostenregeling
 • een goed salaris
 • laptop
 • smartphone
 • fruit op het werk
 • gezamenlijke lunch (tegen een beperkte vergoeding)
 • werkweek van minimaal 32 uur (4 dagen) of 40 uur (5 dagen)

Interesse?

Laat deze kans dan niet liggen en reageer direct. Dat kan op het volgende mailadres j.vanschaik@atiqx.com. Heb je nog vragen, bel dan met Jozé van Schaik op telefoonnummer 085 – 0402123.

Jozé van Schaik zal na ontvangst van jouw sollicitatie contact met je opnemen. Het eerste kennismakingsgesprek wordt via Microsoft Teams gedaan, maar alles is erop gericht dat we elkaar na de kennismaking live zien en spreken bij ons op locatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.