Vacature: Support medewerker / medewerker eerstelijns

Wij zoeken voor onze organisatie een support medewerker / medewerker eerstelijns. Werken bij Atimo en TransQuest betekent afwisseling en geen werkdag is hetzelfde. Veel klantcontact waarbij je zelfstandig de analyse maakt en in veel gevallen de hard- en softwarematige vragen oplost. Daar zitten interessante klanten bij onder ander in de museale wereld, de industrie, de logistiek en de overheid. En er zijn opleidings-mogelijkheden om op jouw vakgebied de beste te worden!

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s beman je in shifts onze helpdesk die van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar is. Je gaat voor kwaliteit en je bent ons visitekaartje op de helpdesk. Wat is daarbij van belang:
• het maken van een goede eerste analyse
• de juiste prioritering in de volgorde van afhandeling
• het adequaat oplossen van het gemelde issue
• het inzicht om te escaleren naar de tweedelijns

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer vanuit onze kantoren in Dordrecht en in Utrecht. Deze locaties zijn met het openbaar vervoer te bereiken. We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine en in Utrecht komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. En in coronatijd houden we ons aan de uitgangspunten die vanuit de overheid worden gesteld. Wil je meer weten over werken bij AtiQx? Kijk dan op www.atimo.nl/werken-bij-atiqx/.

Wat vragen we van jou?
De functie van support medewerker / eerstelijns helpdesk medewerker is pittig, omdat er dagelijks uiteenlopende issues via de supportsite binnenkomen. Het is van belang dat je een afgeronde ICT-opleiding hebt behaald op minimaal niveau 4 en bij voorkeur MBO+. Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt van moderne ICT-toepassingen. Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan op een helpdesk waar je ook gebruikersvragen hebt afgewikkeld. Je houdt overzicht en jij stelt je op als eigenaar van het probleem. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk.

Wat bieden wij?
• 25 vakantiedagen
• studiemogelijkheden
• reiskostenregeling
• laptop
• smartphone
• fruit op het werk
• tegen een beperkte vergoeding gezamenlijke lunch
• werkweek van minimaal 32 uur (4 dagen) of 40 uur (5 dagen)

Interesse?
Laat deze kans dan niet liggen en reageer direct via j.vanschaik@atiqx.com. Heb je nog vragen, bel dan direct Jozé van Schaik op telefoonnummer 085 – 0402123.

De sluitingstermijn van deze vacature is 11 juni 2021. Jozé van Schaik zal na ontvangst van jouw sollicitatie contact met je opnemen. Eerste kennismakingsgesprekken worden via Microsoft Teams gedaan, maar alles is erop gericht dat we elkaar in een vervolg wel live zien en spreken.