Vacature: Medewerker customer service / eerstelijns helpdesk

Kun jij deze checklist helemaal afvinken? Top, dan hebben wij een leuke baan voor je!

Checklist voor de ideale eerstelijns helpdeskmedewerker
• je bent analytisch sterk
• kwaliteit gedreven
• je werkt gestructureerd • sterke communicatieve vaardigheden
• je hebt technisch inzicht
• afgeronde ICT opleiding minimaal niveau 4
• kennis van moderne ICT toepassingen
• minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de behandeling van softwarevragen
• naast de benodigde individuele drive ook eigenschappen van een teamspeler
• je woont op een afstand van maximaal 35 km van Utrecht of Dordrecht

Wat ga je doen?
Via onze supportsite worden door eindgebruikers van de applicaties tickets ingevoerd waarin zij vragen kunnen stellen over de geleverde applicatie of over de hardware (tijdregistratie-/toegangsterminals, camera’s, lockers, sleutelkasten, werkplekherkenning etc.). Jij stelt daarin de juiste vragen om te komen tot een eerste analyse en de juiste prioriteiten in de volgorde van afhandeling. Jij weet ook wanneer je het issue moet escaleren naar de tweedelijns. Je begrijpt en je kunt het technische proces volgen met de daarbij behorende softwarematige aansturing van bijvoorbeeld een lezer of de aansluiting van een toegangsterminal. Ook kun je field engineers telefonisch ondersteunen bij issues in het veld.

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 65 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht. Jouw standplaats wordt Utrecht of Dordrecht.

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen na een grondig opleidingstraject dat je gemotiveerd aan de slag kunt.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.