GESLOTEN – Helpdesk medewerker/eerstelijns support medewerker die de ambitie/potentie heeft om door te groeien naar junior consultant

Wie zijn wij?
Twee specialisten op hun eigen vakgebied – Atimo Personeelstechniek en TransQuest – zijn per 23 juni 2017 gefuseerd en maken onderdeel uit van AtiQx Holding. Atimo is specialist op het gebied van urenmanagementsystemen: tijdregistratie, werkorderregistratie, projecturen, planning en toegangscontrole. TransQuest ondersteunt organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen en geeft met haar software platform ReQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Na de fusie telt onze organisatie ruim 40 medewerkers en opereren wij vanuit Apeldoorn, Dordrecht en Utrecht. Atimo en TransQuest zijn complementair en hebben de ambitie om de beste op ons vakgebied te zijn!

Interessante functie
Je start op de helpdesk in Utrecht waarbij eerstelijns werkzaamheden worden verricht. Dat betekent dat er circa 35 telefoontjes/tickets binnenkomen. Je bouwt samen met jouw direct leidinggevende aan een betere en gestructureerde aanpak van werkzaamheden. Jouw ambitieniveau strekt echter veel verder dan de helpdesk. Je kunt op termijn doorgroeien naar de functie van junior consultant waarbij je betrokken bent bij de levering en implementatie (intern en extern) van onze software aan klanten in heel Nederland. Je zorgt daar voor een optimale inrichting van Time-Wize® Experience en ReQuest en instrueert de gebruikers.

Wij vragen
• MBO+/HBO denkniveau;
• kennis en ervaring met moderne PC-toepassingen;
• kennis van Windows operating systemen;
• affiniteit met administratieve systemen en processen;
• kennis van ITIL en helpdesk ervaring zijn een pré.

Soft skills
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Klantgerichtheid en overtuigingskracht;
• Gestructureerd en procesmatig werken.

Wij gaan ervan uit je in een straal van maximaal 35 kilometer van Utrecht woont.

Wat bieden wij je?
Je kunt rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige, informele werksfeer. Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. De werkweek is gebaseerd op 40 uur.

Zoek je een nieuwe uitdaging bij een innovatief en ambitieus bedrijf? Als je een doorzetter bent met goede contactuele eigenschappen, dan zorgen wij er voor dat je na een gedegen inwerktraject aan de slag kunt! Heb je naast de benodigde individuele drive ook eigenschappen van een teamspeler, dan zien we jouw reactie graag binnenkomen bij joze.vanschaik@atimo.nl.