Vacature: Field engineer elektro / service technicus

Kun jij deze checklist helemaal afvinken? Top, dan hebben wij een leuke baan voor je!

Checklist voor de ideale nieuwe collega

• mbo diploma elektrotechniek niveau 4
• kennis van elektronica, meet- en regeltechniek
• minimaal 3 jaar relevante werkervaring
• affiniteit met moderne ICT-toepassingen
• je weet je mannetje te staan
• overtuigingskracht
• woonachtig in regio Midden Nederland / Rotterdam en omgeving

Kom jij ons team versterken?
Je bent verantwoordelijk voor het monteren en onderhouden van de hardware die horen bij onze oplossingen op het gebied van urenmanagement, toegangscontrole, objectbeveiliging en werkplekregistratie. Onze klanten zitten door heel Nederland en je komt op de meest uiteenlopende plaatsen, zoals bij grote musea, produktie-ondernemingen, distributiecentra, gemeenten en bioscopen.

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 65 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Wat vinden wij belangrijk?
We zorgen ervoor dat je op een professionele wijze je werk kunt doen. Je krijgt een volledig ingerichte bedrijfsauto passend bij de werkzaamheden. Daar hoort ook een laptop bij voor het uitvoeren van de dagelijkse taken en uiteraard een smartphone. Wij zorgen na een grondig opleidingstraject dat je gemotiveerd aan de slag kunt.

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.
Wij bieden je een zeer goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres jsk@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.