Vacature: IT Support Medewerker

Heb jij kennis van ICT, technisch inzicht, ben je communicatief vaardig en haal je energie uit het helpen van klanten? Dan zoeken wij jou op ons kantoor in Dordrecht!

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie bij musea en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 55 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Wat ga je doen?
Via onze supportsite worden door eindgebruikers van de applicaties tickets ingevoerd waarin zij vragen kunnen stellen over de geleverde applicatie of over de hardware (tijdregistratie-/toegangsterminals, camera’s, lockers, sleutelkasten, werkplekherkenning etc.). Jij stelt daarin de juiste prioriteiten in de volgorde van afhandeling. Daarbij wordt er geen gebruik gemaakt van standaard protocollen, maar moet je zelfstandig een juiste analyse maken. Je begrijpt en je kunt het technische proces volgen met de daarbij behorende softwarematige aansturing van bijvoorbeeld een lezer of de aansluiting van een toegangsterminal. Jij weet ook wanneer je het issue moet escaleren. Ook kun je field engineers telefonisch ondersteunen bij het opleveren van configuratie.

Wat vragen wij van jou?
• Afgeronde ICT opleiding minimaal niveau 4;
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van moderne ICT-toepassingen;
• Kennis van Windows operating systemen;
• Sterk analytisch vermogen;
• Technisch inzicht.

Soft skills
• Sterke communicatieve vaardigheden;
• Klantgerichtheid;
• Gestructureerd werken;
• Naast de benodigde individuele drive ook eigenschappen van een teamspeler.

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen na een grondig opleidingstraject dat je gemotiveerd aan de slag kunt.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? En woon je in een straal van 30 kilometer van ons kantoor, dat is gevestigd op de Daltonstraat 30B in Dordrecht, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Stuur jouw motivatie en cv naar het mailadres jsk@atimo.nl en vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.