Vacature Junior Software Implementatie Consultant – AtiQx – Utrecht

Ben je net afgestudeerd in bijvoorbeeld business IT management of als bedrijfskundige (informatica)? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor je! Wij zijn op zoek naar een junior software implementatie consultant op ons kantoor in Utrecht. Werken bij Atimo en TransQuest betekent afwisseling en geen werkdag is hetzelfde. Je bent bij een van onze klanten (liefst live, maar vanwege corona vaker via Teams), thuis aan het werk of op een flexplek op kantoor. Afhankelijk van de grootte van het project draai jij een project zelfstandig of in een team. De functie is uitdagend omdat elke klant een andere problematiek kent. Jij weet als geen ander wat er van een consultant wordt verwacht en wordt blij van klantcontact en een succesvolle oplevering van een project. Je komt bij de meest uiteenlopende en interessante klanten in Nederland waaronder de museale wereld, industrie, de logistiek en de overheid. En je kunt door middel van opleiding jouw kennis uitbreiden.

Wat ga je doen?

Bij de inrichting van de software-applicatie ga je samen met de klant de scope bepalen en de uitwerking wordt vastlegd in een document. Wat is daarbij nog meer van belang:
• jij richt het softwarepakket klantspecifiek in op basis van parameters en rekenformules
• begeleiding van het testtraject dat door de klant wordt uitgevoerd
• kennisoverdracht aan de applicatiebeheerders

Wie zijn wij?
Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer vanuit onze kantoren in Dordrecht en in Utrecht. Deze locaties zijn met het openbaar vervoer te bereiken. We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine en in Utrecht komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. En in coronatijd houden we ons aan de uitgangspunten die vanuit de overheid worden gesteld. Wil je meer weten over werken bij AtiQx? Hoe is werken bij AtiQx? – Bekijk hier een sfeerimpressie (atimo.nl)

Wat bieden wij?
• 25 vakantiedagen
• bedrijfsauto
• studiemogelijkheden
• mogelijkheden om door te groeien
• laptop
• smartphone
• fruit op het werk
• tegen een beperkte vergoeding gezamenlijke lunch
• werkweek van minimaal 32 uur (4 dagen) of 40 uur (5 dagen)

Interesse?
Laat deze kans dan niet liggen en reageer direct. Dat kan op het volgende mailadres jsk@atimo.nl. Heb je nog vragen, bel dan direct Jozé van Schaik op telefoonnummer 085 – 0402123.

De sluitingstermijn van deze vacature is 23 juni 2021. Jozé van Schaik zal na ontvangst van jouw sollicitatie contact met je opnemen. De eerste kennismakingsgesprekken worden via Microsoft Teams gedaan, maar alles is erop gericht dat we elkaar in een vervolg wel live zien en spreken.