Vacature: Product owner

Kun jij deze checklist helemaal afvinken? Top, dan hebben wij een leuke baan voor je!

Checklist voor de ideale product owner
• je bent analytisch sterk
• kwaliteit gedreven
• communicatief vaardig
• jij kunt collega’s meenemen in jouw enthousiasme
• bij voorkeur HBO/WO opleiding
• circa 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met Agile (Kanban) methode
• ruime ervaring met het gebruik van Jira of een vergelijkbare backlog tooling
• je woont op een afstand van maximaal 50 km van Utrecht

Houd jij de regie bij de ontwikkeling van innovatieve software?
We willen ons ontwikkelteam versterken met een ervaren product owner. Wij zijn op zoek naar een collega die energie krijgt van analytische uitdagingen, innovatievraagstukken en graag mensen begeleidt en verder helpt. Wij zoeken bij voorkeur een nieuwe collega die goed bekend is met het urenmanagement-domein.

Wie zijn wij?

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 65 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht. Jouw standplaats wordt Utrecht. Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 10 collega’s.

Wat vinden wij belangrijk?
Je inventariseert en werkt de wensen en behoeften bij de opdrachtgever en overige stakeholders uit in een technisch ontwerp met daarin een visie en doelstellingen die je samen met hoofd R&D vertaalt in een strategie en roadmap. Je verzamelt de requirements en stelt daarin samen met het hoofd R&D de prioriteiten. Je duikt graag in de inhoud om de zaken helder te krijgen voor het ontwikkelteam: je stelt de epics op, story lines en user stories met de bijbehorende requirements. Je beheert deze en je zorgt voor de prioritering van de backlogs en de refinement sessies. Je identificeert knelpunten en het oplossen daarvan. Je rapporteert over en bewaakt de voortgang van de productontwikkeling. Je zorgt voor het testtraject en de acceptatie van de product onderdelen. Je bepaalt samen met het hoofd van de R&D afdeling en het ontwikkelteam de scope van releases en patches, documenteert de scope, prioriteert werkzaamheden en zorgt ervoor dat de teams van o.a. ontwerpers en ontwikkelaars de backlog items begrijpen. Je onderhoudt contact met stakeholders zoals sales, leadconsultants, support, klanten en natuurlijk de ontwikkelteams. Je bent mede verantwoordelijk voor de projecten en de urenverantwoording in het kader van WBSO.

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden.
Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zorgen na een grondig opleidingstraject dat je gemotiveerd aan de slag kunt.

Interesse?
Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een innovatief bedrijf en ben je 4 of 5 dagen per week beschikbaar? Dan zien we jouw reactie graag binnenkomen via het mailadres jsk@atimo.nl. Vragen mogen worden gericht aan Jozé van Schaik.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.