WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE EN VLOTTE SECRETARESSE DIE VAN AANPAKKEN WEET!

Wie zijn wij?
Twee specialisten op hun eigen vakgebied – Atimo Personeelstechniek en TransQuest – die onderdeel uitmaken van AtiQx holding. Atimo is specialist op het gebied van urenmanagementsystemen: tijdregistratie, werkorderregistratie, projecturen, planning en toegangscontrole. TransQuest ondersteunt organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen en geeft met haar softwareplatform ReQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Onze organisatie telt ruim 40 medewerkers en wij opereren vanuit Dordrecht en Utrecht.

Afwisselende functie
Je bent naast een representatieve en professionele gastvrouw een spin in het web. Je weet op een prettige wijze de binnenkomende telefoontjes af te handelen en je ondersteunt de diverse afdelingen. Je kunt “toveren” met Word en zorgt er voor dat onze offertes correct en verzorgd de deur uit gaan. Daarnaast zijn er informatiedragers (tags) die geprogrammeerd moeten worden. Ook ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van exemplaren die onder garantie retour komen. Je bent betrokken en loyaal en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Houd je van aanpakken en van nieuwe uitdagingen, dan ben je van harte welkom in ons team!

Wij vragen

  • Secretariële opleiding;
  • In het bezit van een rijbewijs;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Zeer goede kennis van Office 365 (Outlook, Word, Excel);
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels

Soft skills

  • Prettige communicatieve vaardigheden;
  • Klantgerichtheid;
  • Gestructureerd en accuraat werken.

Wat bieden wij je?
Je kunt rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan in een prettige, informele werksfeer. Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken bij voorkeur een fulltime invulling van deze functie, maar als je minimaal 32 uur per week wilt werken, dan kun je ook reageren. Wij zorgen er voor dat je na een gedegen inwerktraject bij ons aan de slag kunt!

Ben jij toe aan een volgende stap en zoek je een nieuwe uitdaging bij een innovatief en ambitieus bedrijf. Woon je in een straal van maximaal 25 kilometer van Utrecht. Reageer dan uiterlijk 2 maart aanstaande en mail ons jouw cv met foto naar joze.vanschaik@atimo.nl.