Vacature Software Implementatie Consultant – AtiQx – Utrecht

Krijg jij energie van een succesvolle oplevering van een project en veel klantcontact? Dan hebben wij bij AtiQx dé uitdaging voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een Software Implementatie Consultant die bij onze klanten logischerwijs succesvol onze software implementeert en klanten verder helpt met de specifieke afstemming voor hun bedrijf. Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Wat ga je als Software Implementatie Consultant bij ons doen?

Als software implementatie consultant kom je te werken op ons kantoor in Utrecht. Werken bij Atimo en TransQuest betekent afwisseling en geen werkdag is hetzelfde. Je bent bij een van onze klanten (liefst live, maar vanwege corona vaker via Teams), thuis aan het werk of op een flexplek op kantoor. Afhankelijk van de grootte van het project draai jij een project zelfstandig of in een team. De functie is uitdagend omdat elke klant een andere problematiek kent. Jij weet als geen ander wat er van een consultant wordt verwacht en wordt blij van klantcontact en een succesvolle oplevering van een project. Je komt bij de meest uiteenlopende en interessante klanten in Nederland waaronder de museale wereld, industrie, de logistiek en de overheid. En je kunt door middel van opleiding jouw kennis uitbreiden. Bij de inrichting van de softwareapplicatie ga je samen met de klant de scope bepalen en de uitwerking wordt vastgelegd in een document. Wat is daarbij nog meer van belang:
• Jij richt het softwarepakket klantspecifiek in op basis van parameters en rekenformules;
• Begeleiding van het testtraject dat door de klant wordt uitgevoerd;
• Kennisoverdracht aan de applicatiebeheerders.

Wat vragen wij van jou als Software Implementatie Consultant?

Wij zoeken een goede gesprekspartner voor onze klanten die complexe inrichtingsvraagstukken begrijpt en implementeert. Daarbij verwachten dat je de volgende zaken bezit:
• HBO werk- en denkniveau hebt.
• Op analytisch vermogen moet je hoog scoren.
• Het is wenselijk als je al minimaal 1 jaar werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en het is een pré als dat in onze branche is.
• Vanzelfsprekend heb je kennis van moderne ICT toepassingen en van Windows operating systemen.
• Je bent sterk in de communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.
• Gestructureerd en procesmatig werken zit in je genen. En …. jij gaat voor kwaliteit!

Wat bieden wij jou als Software Implementatie Consultant?

Je komt te werken in een bedrijf in een innovatieve markt waar het fijn werken is. Dit komt in verschillende dingen tot uiting. Denk hierbij aan: flexibele werktijden, mogelijkheden om je te ontwikkelen, fruit op het werk, gezamenlijk lunchen/wandelen en diverse carrièremogelijkheden. Naast deze fijne werkplek bieden wij je:

• Een goed salaris met 25 vakantiedagen;
• Auto van de zaak, laptop en smartphone;
• Pensioen- en studiekostenregeling, fruit op het werk;
• Een werkweek van minimaal 32 uur (4 dagen) of 40 uur (5 dagen) ;
• Uitzicht op een vast contract.

Denk jij nu; hey, dit klinkt goed? Solliciteer dan direct!

Solliciteren of vragen?

Ben jij de kandidaat die wij graag als onze nieuwe collega verwelkomen? Laat dan direct hieronder een bericht voor ons achter en we nemen contact met je op.

Heb je nog vragen, bel dan direct Jozé van Schaik op telefoonnummer 085 – 0402123.

Jozé van Schaik zal na ontvangst van jouw sollicitatie contact met je opnemen. De eerste kennismakingsgesprekken worden via Microsoft Teams gedaan, maar alles is erop gericht dat we elkaar in een vervolg wel live zien en spreken.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.

  Over AtiQx

  Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

  Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

  Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

  De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Op dit moment hebben wij circa 65 medewerkers in dienst en wij groeien nog steeds! We kennen een platte organisatiestructuur en werken in een informele sfeer vanuit onze kantoren in Dordrecht en in Utrecht. Deze locaties zijn met het openbaar vervoer te bereiken. We hebben flexibele werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur. In de lunchpauze hebben we collega’s die gaan wandelen of gezamenlijk lunchen in de kantine en in Utrecht komt de tafeltennistafel nog wel eens voor de dag. En in coronatijd houden we ons aan de uitgangspunten die vanuit de overheid worden gesteld. Wil je meer weten over werken bij AtiQx? Hoe is werken bij AtiQx? – Bekijk hier een sfeerimpressie (atimo.nl).

  Delen
  Is de vacature interessant voor jouw netwerk? Delen wordt erg gewaardeerd!