WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE TELEFONISTE/RECEPTIONISTE DIE DAARNAAST OOK NOG EEN DUIZENDPOOT IS!

Wie zijn wij?
Twee specialisten op hun eigen vakgebied – Atimo Personeelstechniek en TransQuest – zijn per 23 juni 2017 gefuseerd en maken onderdeel uit van AtiQx holding. Atimo is specialist op het gebied van urenmanagementsystemen: tijdregistratie, werkorderregistratie, projecturen, planning en toegangs¬controle. TransQuest ondersteunt organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen en geeft met haar software platform ReQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Na de fusie telt onze organisatie ruim 40 medewerkers en opereren wij vanuit Apeldoorn, Dordrecht en Utrecht. Atimo en TransQuest zijn complementair en hebben de ambitie om de beste op ons vakgebied te zijn!

Afwisselende functie
We zijn op zoek naar een fulltime invulling voor deze afwisselende functie. Je bent naast telefoniste ook een representatieve en professionele gastvrouw en spin in het web. Jij ondersteunt de diverse afdelingen en je houdt je daarnaast bezig met informatiedragers (tags) die geprogrammeerd moeten worden. Ook ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van exemplaren die onder garantie retour komen. Je bent betrokken en loyaal en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Houd je van aanpakken en van nieuwe uitdagingen, dan zit je bij ons op je plek!

Wij vragen
• Secretariële / administratieve opleiding;
• In het bezit van een rijbewijs;
• Minimaal 2 jaar werkervaring;
• Kennis van Office 365 (Outlook, Word, Excel);
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels

Soft skills
• Prettige communicatieve vaardigheden;
• Klantgerichtheid;
• Gestructureerd en accuraat werken.

Zoek je een nieuwe uitdaging bij een innovatief en ambitieus bedrijf en woon je in een straal van maximaal 25 kilometer van Utrecht. Ben je een doorzetter met goede contactuele eigenschappen, dan zorgen wij er voor dat je na een gedegen inwerktraject aan de slag kunt! We zien jouw reactie graag binnenkomen bij joze.vanschaik@atimo.nl.