Vacature: App Developer

Wie zijn wij?
TQ-Lab maakt naast TransQuest, Atimo en Smartteq onderdeel uit van AtiQx Holding. Deze nieuwe organisatie is in juni 2017 ontstaan uit een fusie van bedrijven die specialist zijn op hun vakgebied. Atimo op het gebied van urenmanagementsystemen: tijdregistratie, werkorderregistratie, projecturen, planning en toegangscontrole. TransQuest ondersteunt organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen en geeft met haar software platform ReQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? TQ-Lab ontwikkelt zakelijke cloud based applicaties. TQ-Lab vertaalt bedrijfsprocessen naar passende software. AtiQx telt ruim 40 medewerkers en wij opereren vanuit Dordrecht en Utrecht. Voor meer informatie: www.tqlab.nl.

Uitdagende functie bij TQ-Lab
We zijn op zoek naar 2 creatieve ontwikkelaars (junior en medior) voor onze vestiging in Dordrecht (of Utrecht) die zich met name zullen richten op de ontwikkeling van apps voor iOS en Android. Je werkt samen in een gedreven team van 6 ontwikkelaars waar je alle ruimte krijgt voor inbreng van eigen ideeën en om je verder te ontwikkelen. Je werkt met passie en je levert een bijdrage aan de oplevering van een succesvol los project en/of doorontwikkeling van onze in eigen beheer ontwikkelde standaard platform.

Wij vragen
• Kennis van en ervaring met: iOS, Android met ontwikkelplatformen: Xamarin,
Swift en Android Studio;
• Ervaring met C#;
• Kennis van (rest) web services, JSON en XML;
• Creativiteit;
• Tussen de 2 en 4 jaar werkervaring;
• HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond;

Soft skills

  • Klantgerichtheid;
  • Pro-actieve instelling;
  • Gestructureerd en accuraat werken.

Wat bieden wij je?
Je kunt rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan in een prettige, informele werksfeer. Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een fulltime functie gaan wij uit van 40 uur, maar wil je 32 uur per week bij ons aan de slag dan vragen we je om ook te reageren.

Zoek je een nieuwe uitdaging bij een innovatief en ambitieus bedrijf en woon je in een straal van maximaal 25 kilometer van Dordrecht (of Utrecht). Houd je ervan om te creëren, dan kun je bij ons aan de slag! We zien jouw reactie graag binnenkomen bij arleenvanalphen@transquest.eu.