Je bent hier:

Vacatures AtiQx

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel onze vacatures! Werken bij AtiQx betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

De vacatures

 

Field engineer / service technicus
Heb je werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en ben je woonachtig in de regio Midden Nederland / Rotterdam?

– ICT supportmedewerker / Servicedesk medewerker
Heb jij een afgeronde ICT-opleiding en technisch inzicht? Klik hier om te kijken wat wij jou bieden!

– Software implementatie consultant
Wij zoeken ervaren consultants voor de levering en implementatie van onze software (ReQuest en Time-Wize Saphir) aan klanten in heel Nederland.

– Medewerker customer service / eerstelijns helpdesk (Utrecht)
Help jij onze klanten met vragen over de geleverde applicatie of over de hardware?

– Stage app- en mediaontwikkeling
Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een stage beschikbaar voor leerlingen van de opleiding Software Development. Interesse? Neem contact op met Jozé van Schaik via het mailadres j.vanschaik@atiqx.com voor meer informatie.

Ook indien er momenteel op deze pagina geen passende vacatures staat, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Stagiairs en schoolverlaters zijn ook welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan vooral weten! Stuur je motivatie naar j.vanschaik@atiqx.com (dit kan ook via de onderstaande button).