Je bent hier:

Vacatures AtiQx

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel onze vacatures! Werken bij AtiQx betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

De vacatures

 

Field engineer / service technicus
Heb je werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en ben je woonachtig in de regio Midden Nederland / Rotterdam?

– Marketing- Communicatiemedewerker (Utrecht)
Heb jij een vlotte pen en bruis jij van energie om dingen op te pakken?

– Lead Consultant / Projectleider ICT
Ben jij een goede gesprekspartner voor onze klanten en bewaar jij het overzicht? Klik dan op deze vacature!

– Software Implementatie Consultant
Kun jij de wensen van de klant vertalen in een softwareproduct? Lees dan hier verder!

– ICT supportmedewerker / Servicedesk medewerker (Utrecht)
Help jij onze klanten met vragen over de geleverde applicatie of over de hardware?

– Stage app- en mediaontwikkeling
Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een stage beschikbaar voor leerlingen van de opleiding Software Development. Interesse? Neem contact op met Jozé van Schaik via het mailadres j.vanschaik@atiqx.com voor meer informatie.

Ook indien er momenteel op deze pagina geen passende vacatures staat, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Stagiairs en schoolverlaters zijn ook welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan vooral weten! Stuur je motivatie naar j.vanschaik@atiqx.com (dit kan ook via de onderstaande button).