Je bent hier:

Vacatures AtiQx

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk snel onze vacatures! Werken bij AtiQx betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Sinds januari 2022 maakt Atimo onderdeel uit van dormakaba Nederland B.V.

Als één van de top 3 bedrijven voor toegangs- en beveiligingsoplossingen wereldwijd, maken wij toegangen tot gebouwen gemakkelijker, slimmer en veiliger. Zo bouwen we elke dag aan vertrouwen. Ontdek hoe je jouw carrière bij ons kunt opbouwen!

Bij dormakaba werken meer dan 16.000 mensen uit 50 landen samen als één team. Als jij ernaar streeft de beste in je vakgebied te zijn, als je nieuwsgierig bent en graag nieuwe uitdagingen aangaat, dan staan onze deuren wijd open voor jou.

 

Wil je meer weten over dormakaba of wil jij je carrière een nieuwe impuls geven, kijk dan ook bij:

Vacatures – Dormakaba Nederland B.V. (recruitee.com)

De vacatures

 

– Lead Consultant / Projectleider ICT
Ben jij een goede gesprekspartner voor onze klanten en bewaar jij het overzicht? Klik dan op deze vacature!

– ICT supportmedewerker / Servicedesk medewerker (Utrecht)
Help jij onze klanten met vragen over de geleverde applicatie of over de hardware?

– Stage app- en mediaontwikkeling
Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig een stageplek beschikbaar voor leerlingen van de opleiding Software Development. Interesse? Neem contact op met Jozé van Schaik via het mailadres joze.van.schaik@dormakaba.com voor meer informatie.

Ook indien er momenteel op deze pagina geen passende vacatures staat, zijn wij altijd geïnteresseerd in sollicitaties van technisch personeel en developers. Stagiairs en schoolverlaters zijn ook welkom! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan vooral weten! Stuur je motivatie naar j.vanschaik@atiqx.com (dit kan ook via de onderstaande button).