Veelgestelde vragen Time-Wize Experience WFM-urenmanagementsoftware

Hoe kan ik tijd registreren als ik vanuit huis werk?

Onze software is ook beschikbaar als webtoepassing. Dit betekent dat Time-Wize Experience te gebruiken is vanaf iedere werkplek met een internetverbinding. Dus ook vanuit huis. Met de Webklok module registreer je vanaf de thuiswerkplek tijd op afstand via je pc, tablet of smartphone.

 

Is Time-Wize Experience te gebruiken in de Cloud?

Ja, met onze SaaS-toepassing Atimo Online. Hiermee is de software voor tijdregistratie en urenmanagement 24/7 beschikbaar. Je kunt Atimo Online vanaf iedere locatie en via ieder apparaat met een webbrowser benaderen. Dus vanaf huis, kantoor en ook onderweg, als er maar een internetverbinding beschikbaar is.

 

Hoe voorkom ik dat ik drie keer hetzelfde moet invoeren?

Time-Wize Experience is met de module Interfaces te koppelen met bestaande HRM- en/of ERP-systemen. Hierbij dienen de via Time-Wize Experience verzamelde gegeven als input voor deze systemen. En de medewerkergegevens uit de HRM- en/of ERP-systemen als imput voor Time-Wize Experience. Hierdoor is het niet meer nodig om dezelfde gegevens in meerdere systemen in te voeren. Zo is er minder kans op fouten en bespaar je tijd.

 

Kan ik meteen vrij vragen als ik thuis mijn vakantie aan het plannen ben?

Ja, met Time-Wize Experience kan je gemakkelijk je vakantieaanvraag doen vanuit huis en daarbij meteen bekijken of er collega’s zijn die in dezelfde periode ook al vakantie hebben (aangevraagd). Zo kan je ook inschatten of jij (te) laat bent met je aanvraag. Wel zo handig!

 

Ik wil graag rapportages maken met grafieken en diagrammen. Kan dat in Time-Wize Experience?

Als SAP reseller biedt Atimo de mogelijkheid om vanuit de Time-Wize Experience database te rapporteren met behulp van SAP Crystal Reports. Met deze gebruiksvriendelijke rapportageoplossing maak je snel flexibele, veelzijdige en betrouwbare rapporten. Van simpele kolommenlijstjes tot uitgebreide overzichten met diverse soorten grafieken zoals (taart)diagrammen en meters, afbeeldingen en logo’s. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.

 

Hoe haal ik het meeste uit Time-Wize Experience?

Om ervoor te zorgen dat gebruikers onze software optimaal kunnen benutten, ontwikkelden wij een basistraining en een training voor gevorderden. Met deze praktische trainingen leren applicatiebeheerders in één dag werken met Time-Wize Experience!

 

Werkt Time-Wize Experience vanaf mijn smartphone?

De Time-Wize Experience App is een native app om vanaf een Android smartphone of tablet verlof aan te vragen, mobiel te klokken en de planning te bekijken. Met onze webapp Time-Wize Experience Mobile gebruik je de software online op je smartphone (Windows mobile, Iphone, Android, Blackberry). Hierbij heb je wel een mobiele internetverbinding nodig. Om mobiel te kunnen klokken, combineer je onze webapp met de module Webklok.

 

Hoe zit het met updates en upgrades van de Time-Wize Experience software?

In het kader van het servicecontract software brengen wij maximaal twee keer per jaar een nieuwe release uit. De bijbehorende release notes staan op onze supportsite. Als systeembeheerder kun je vanaf het Atimo downloadcenter gemakkelijk de benodigde software-onderdelen downloaden en deze vervolgens installeren.