Veelgestelde vragen Time-Wize Saphir WFM-urenmanagementsoftware

Hoe kan ik tijd registreren als ik vanuit huis werk?

Onze software is ook beschikbaar als webtoepassing. Dit betekent dat Time-Wize Saphir te gebruiken is vanaf iedere werkplek met een internetverbinding. Dus ook vanuit huis. Met de Webklok module registreer je vanaf de thuiswerkplek tijd op afstand via je pc, tablet of smartphone.

 

Is Time-Wize Saphir te gebruiken in de Cloud?

Ja, met onze SaaS-toepassing Atimo Online. Hiermee is de software voor tijdregistratie en urenmanagement 24/7 beschikbaar. Je kunt Atimo Online vanaf iedere locatie en via ieder apparaat met een webbrowser benaderen. Dus vanaf huis, kantoor en ook onderweg, als er maar een internetverbinding beschikbaar is.

 

Hoe voorkom ik dat ik drie keer hetzelfde moet invoeren?

Time-Wize Saphir is met de module Interfaces te koppelen met bestaande HRM- en/of ERP-systemen. Hierbij dienen de via Time-Wize Saphir verzamelde gegeven als input voor deze systemen. En de medewerkergegevens uit de HRM- en/of ERP-systemen als imput voor Time-Wize Saphir. Hierdoor is het niet meer nodig om dezelfde gegevens in meerdere systemen in te voeren. Zo is er minder kans op fouten en bespaar je tijd.

 

Kan ik meteen vrij vragen als ik thuis mijn vakantie aan het plannen ben?

Ja, met Time-Wize Saphir kan je gemakkelijk je vakantieaanvraag doen vanuit huis en daarbij meteen bekijken of er collega’s zijn die in dezelfde periode ook al vakantie hebben (aangevraagd). Zo kan je ook inschatten of jij (te) laat bent met je aanvraag. Wel zo handig!

 

Ik wil graag rapportages maken met grafieken en diagrammen. Kan dat in Time-Wize Saphir?

Als SAP reseller biedt Atimo de mogelijkheid om vanuit de Time-Wize Saphir database te rapporteren met behulp van SAP Crystal Reports. Met deze gebruiksvriendelijke rapportageoplossing maak je snel flexibele, veelzijdige en betrouwbare rapporten. Van simpele kolommenlijstjes tot uitgebreide overzichten met diverse soorten grafieken zoals (taart)diagrammen en meters, afbeeldingen en logo’s. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop.

 

Hoe haal ik het meeste uit Time-Wize Saphir?

Om ervoor te zorgen dat gebruikers onze software optimaal kunnen benutten, zijn opleidingsdagen bij u op locatie voor de applicatiebeheerders en gebruikers  voor ons vanzelfsprekend.

 

Werkt Time-Wize Saphir vanaf mijn smartphone?

De Time-Wize Saphir App is een native app om vanaf een Android smartphone of tablet verlof aan te vragen, mobiel te klokken en de planning te bekijken. Met onze webapp Time-Wize Saphir Mobile gebruik je de software online op je smartphone (Windows mobile, Iphone, Android, Blackberry). Hierbij heb je wel een mobiele internetverbinding nodig. Om mobiel te kunnen klokken, combineer je onze webapp met de module Webklok.

 

Hoe zit het met updates en upgrades van de Time-Wize Saphir software?

In het kader van het servicecontract software brengen wij maximaal twee keer per jaar een nieuwe release uit. De bijbehorende release notes staan op onze supportsite. Als systeembeheerder kun je vanaf het Atimo downloadcenter gemakkelijk de benodigde software-onderdelen downloaden en deze vervolgens installeren.