Je bent hier:

WFM-software voor verlof en verzuim

De HRM-afdeling is in de regel veel tijd kwijt met het handmatig bijhouden en berekenen van het recht op verlof en de registratie van verlof en verzuim zoals dokter, fysio en bijzonder verlof. Want of dat dit nu op papier wordt gedaan of in Excel, het blijft tijdrovend om al die gegevens te verwerken. Ook kost het veel tijd om al de vragen van medewerkers over hun tegoed aan verlofuren te beantwoorden. Gelukkig kan dat ook anders door deze registratie te automatiseren met onze WFM-software voor urenmanagement en medewerkers online inzage te geven in hun eigen verlof- en verzuimgegevens.

Efficiënt bijhouden van Verlof en Verzuim

Automatisering van de verlof en verzuimregistratie zorgt voor een handig en up-to-date overzicht voor iedereen.

Onze WFM-urenmanagementsoftwaremodule Verlof en Verzuim registreert vanuit de tijdregistratie alle afwezigheden zoals verlof, ziekte en ander verzuim als een bezoek aan de dokter of tandarts en een dienstreis. Dat geeft een objectief en betrouwbaar beeld van de beschikbare capaciteit. Deze overzichtelijke informatie is bovendien via een interface gemakkelijk te exporteren naar een HRM-pakket en zo prima te gebruiken ten behoeve van de personeelsadministratie.

Optimalisatie administratieve processen

Time-Wize Saphir maakt een onderscheid tussen wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren. Het meenemen van een restant aan verlofuren van het voorgaande jaar verloopt automatisch en vereenvoudigt het afsluiten van het ‘verlof en verzuim’ boekjaar. Er is geen handmatige invoer en/of verwerking meer nodig van verlofaanvragen, verlofsaldi en verzuimstaatjes. Medewerkers kunnen in dit systeem hun eigen verloftegoeden en verzuimgeschiedenis raadplegen. Dat scheelt een hoop tijd en geeft constant inzicht in openstaand verloftegoed en gepland verlof.

Gemak voor de manager

Medewerkers kunnen in de e-HRM applicatie van Atimo makkelijk verlofaanvragen indienen. De manager of de HRM-er hoeft slechts deze digitale verzoeken goed te keuren. Dat scheelt veel werk en daarmee tijd. Bovendien hebben leidinggevenden 24/7 up-to-date verlofsaldi, verzuimstanden en managementrapportages tot hun beschikking, zoals een overzicht van aangevraagd verlof per dag, week of maand. Dat bezettingsoverzicht biedt een uitstekende basis om dagelijks op te sturen.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Verlof & Verzuim met de WFM-software van Atimo.

Stuur mij informatie over Time-Wize Experience:

TijdregistratiePersoneelsplanningUrenmanagement
Verlof- en VerzuimregistratieAanwezigheidsregistratieToegangscontrole


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.