Je bent hier:
Saldo

Verlof- en verzuimregistratie software

De HRM-afdeling is veel tijd kwijt met het bijhouden, berekenen en verwerken van verlof en verzuimgegevens. Ook komen er van medewerkers veel vragen over deze informatie. Dit kan efficiënter! De registratie kan door onze verlof- en verzuimregistratie software geautomatiseerd worden. Onze software registreert vanuit de tijdregistratie alle afwezigheden zoals verlof, ziekte en ander verzuim als een bezoek aan de dokter of tandarts en een dienstreis. Dit geeft een objectief en betrouwbaar beeld van de beschikbare capaciteit en de overzichtelijke informatie is bovendien via een interface gemakkelijk te exporteren naar een HRM-pakket.

Optimalisatie administratieve processen door verlof- en verzuimregistratie software

Time-Wize Saphir maakt een onderscheid tussen wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren. Het meenemen van een restant aan verlofuren van het voorgaande jaar verloopt automatisch en vereenvoudigt het afsluiten van het ‘verlof en verzuim’ boekjaar. Er is geen handmatige invoer en/of verwerking meer nodig van verlofaanvragen, verlofsaldi en verzuimstaatjes. Medewerkers kunnen in dit systeem hun eigen verloftegoeden en verzuimgeschiedenis raadplegen. Dat scheelt een hoop tijd en geeft constant inzicht in openstaand verloftegoed en gepland verlof.

Verlof- en verzuimregistratie software zorgt voor gemak voor de manager

Medewerkers kunnen in de e-HRM applicatie van Atimo makkelijk verlofaanvragen indienen, via de desktop of Time-Wize app. De manager of de HRM-er hoeft slechts deze digitale verzoeken goed te keuren. Dat scheelt veel werk en daarmee tijd. Bovendien hebben leidinggevenden 24/7 up-to-date verlofsaldi, verzuimstanden en managementrapportages tot hun beschikking, zoals een overzicht van aangevraagd verlof per dag, week of maand. Dat bezettingsoverzicht biedt een uitstekende basis om dagelijks op te sturen.

De voordelen

  • Te koppelen aan externe HRM-pakketten
  • Up-to-date overzicht voor iedereen
  • Objectief en betrouwbaar beeld van de beschikbare capaciteit
  • Scheelt tijd, papier en rekenwerk

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.