Verlofapp

Er is steeds meer behoefte om overal en op alle momenten te kunnen werken. Daarom worden er steeds meer zaken geregeld via de tablet of smartphone. Via innovatieve mobiele applicaties kun je waar je ook bent zelf je zaken te regelen (self service). Dat wil je ook kunnen als het gaat om zaken/taken op HR-gebied, zoals het aanvragen van verlof, het bekijken van tegoed aan verlofuren of zien wanneer je moet werken. Dat kan met de app die hoort bij Time-Wize Saphir, onze WFM-software voor urenmanagement.

Wat kan je met de verlofapp?
Onze app voor urenmanagement geeft op de smartphone of tablet (op Android) altijd en overal snel zicht op gewerkte uren en verlofuren. Met deze app vraag je makkelijk afwezigheden aan en kun je mobiel – in combinatie met de onze oplossing ‘webklok’ – mobiel klokken, waarbij zichtbaar is vanaf welke locatie je klokt.

Tevens kun je vanuit de app berichten sturen en de planning raadplegen. Bij wijzigingen in de planning ontvang je in de app een bericht.

In het presentiescherm zie je wat de status van collega’s is: zijn ze aanwezig op kantoor, werken ze thuis, hebben ze verlof of zijn ze op dienstreis? Vanuit dit scherm heb je direct toegang tot persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en telefoonnummer, en kun je daarmee je collega’s direct bellen of mailen.

  • Ieder moment verlof aanvragen
  • Inzicht in het verlofsaldo
  • Altijd de planning kunnen raadplegen
  • Overzicht in de status van collega’s

Meer informatie over onze oplossingen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de oplossingen van TransQuest.

Contactformulier

Stuur mij informatie over Time-Wize Saphir:

TijdregistratiePersoneelsplanningUrenmanagement
Verlof- en VerzuimregistratieAanwezigheidsregistratieToegangscontrole


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.