Verlofapp

Met onze verlofapp is iedereen binnen uw organisatie op de hoogte van elkaars aanwezigheid. Er is steeds meer behoefte om overal en op alle momenten te kunnen werken. Daarom worden er steeds meer zaken geregeld via de tablet of smartphone. Via innovatieve mobiele applicaties kunt u, waar u ook bent, zelf u zaken regelen (zelf service). Dat wilt u ook kunnen als het gaat om zaken op HR-gebied, zoals het aanvragen van verlof, het bekijken van het tegoed aan verlofuren en het inzien van de planning. Dat kan met onze verlofapp.

Verlofapp biedt altijd en overal snel inzicht in verlofuren

Onze verlofapp geeft op de smartphone of tablet altijd en overal snel inzicht in zaken rondom werkuren. U kunt mobiel op aan- en afwezigheid klokken – in combinatie met de onze oplossing ‘webklok’ –, waarbij zichtbaar is vanaf welke locatie u klokt.

Met de verlofapp vraagt de medewerker eenvoudig verlof aan, ieder moment en vanaf iedere locatie. Managers kunnen de onregelmatigheden en verlofaanvragen van medewerkers beoordelen en al dan niet accorderen via hun dashboard. Het bezettingsoverzicht biedt direct inzicht in wat de impact van de verlofaanvraag op de afdeling is. Voor het verwerken van uren, kan de manager gebruik maken van groepsoverzichten. Dit zijn digitale werklijsten, die in één overzicht een compleet beeld geven van de gewerkte uren, eventueel verfijnd naar een specifieke groep/afdeling. In de digitale werklijsten kunnen rechtstreeks correcties uitgevoerd worden die direct verwerkt worden door het gehele systeem. Hierdoor wordt de tijd voor het controleren van uren tot een minimum beperkt.

Verlofapp toont planning en status collega’s

Tevens kunt u vanuit de verlofapp berichten sturen en de planning raadplegen. Bij wijzigingen in de planning ontvangt u in de app een bericht.

In het presentiescherm ziet u wat de status van collega’s is: zijn ze aanwezig op kantoor, werken ze thuis, hebben ze verlof of zijn ze op dienstreis? Vanuit dit scherm heeft u direct toegang tot persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en telefoonnummer, en kunt u daarmee uw collega’s direct bellen of mailen.

  • Ieder moment verlof aanvragen
  • Inzicht in het verlofsaldo
  • Altijd de planning kunnen raadplegen
  • Overzicht in de status van collega’s

Meer informatie over onze oplossingen?

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de verlofapp.

Contactformulier


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.