urenmanagement app

Verlofapp

Met onze verlofapp is iedereen binnen jouw organisatie op de hoogte van elkaars aanwezigheid. Er is steeds meer behoefte om overal en op alle momenten te kunnen werken. Daarom worden er steeds meer zaken geregeld via de tablet of smartphone. Via innovatieve mobiele applicaties kun je, waar je ook bent, zelf zaken regelen (zelf service). Dat wil je ook kunnen als het gaat om zaken op HR-gebied, zoals het aanvragen van verlof, het bekijken van het tegoed aan verlofuren en het inzien van de planning. Dat kan met onze verlofapp.

Altijd en overal snel inzicht in verlofuren

Onze verlofapp geeft op de smartphone of tablet altijd en overal snel inzicht in zaken rondom werkuren. Je kunt mobiel op aan- en afwezigheid klokken – in combinatie met de onze oplossing ‘webklok’ –, waarbij zichtbaar is vanaf welke locatie je klokt.

Met de verlofapp vraagt de medewerker eenvoudig verlof aan, ieder moment en vanaf iedere locatie. Managers kunnen de onregelmatigheden en verlofaanvragen van medewerkers beoordelen en al dan niet accorderen via hun dashboard. Het bezettingsoverzicht biedt direct inzicht in wat de impact van de verlofaanvraag op de afdeling is. Voor het verwerken van uren, kan de manager gebruik maken van groepsoverzichten. Dit zijn digitale werklijsten, die in één overzicht een compleet beeld geven van de gewerkte uren, eventueel verfijnd naar een specifieke groep/afdeling. In de digitale werklijsten kunnen rechtstreeks correcties uitgevoerd worden die direct verwerkt worden door het gehele systeem. Hierdoor wordt de tijd voor het controleren van uren tot een minimum beperkt.

Verlofapp toont planning en status collega’s

Tevens kun je vanuit de verlofapp berichten sturen en de planning raadplegen. Bij wijzigingen in de planning ontvang je in de app een bericht.

In het presentiescherm zie je wat de status van collega’s is: zijn ze aanwezig op kantoor, werken ze thuis, hebben ze verlof of zijn ze op dienstreis? Vanuit dit scherm heb je direct toegang tot persoonsgegevens, waaronder e-mailadres en telefoonnummer, en kun je gelijk collega’s bellen of mailen.

De voordelen

  • Ieder moment verlof aanvragen
  • Inzicht in het verlofsaldo
  • Altijd de planning kunnen raadplegen
  • Overzicht in de status van collega’s
Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.