Je bent hier:
Verlofaanvraag

Verlofregistratie

Verlofregistratie kost de HRM-afdeling vaak veel tijd door het bijhouden, berekenen en verwerken van verlofgegevens. Ook komen er van medewerkers veel vragen over deze informatie. Dit kan efficiënter! De verlofregistratie kan met ons systeem geautomatiseerd worden. Onze software registreert vanuit de tijdregistratie alle afwezigheden zoals verlof, ziekte en ander verzuim als een bezoek aan de dokter of tandarts en een dienstreis. Dit geeft een objectief en betrouwbaar beeld van de beschikbare capaciteit. Bovendien is de overzichtelijke informatie via onze interface gemakkelijk te exporteren naar een HRM-pakket.

Administratieve processen optimaliseren

Ons verlofregistratie systeem maakt een onderscheid tussen wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren. Het meenemen van een restant aan verlofuren van het voorgaande jaar verloopt automatisch en vereenvoudigt het afsluiten van het verlof boekjaar. Er is geen handmatige invoer en/of verwerking meer nodig van verlofaanvragen en verlofsaldi. Medewerkers kunnen in dit systeem hun eigen verloftegoeden raadplegen. Dat scheelt een hoop tijd en geeft constant inzicht in openstaand verloftegoed en gepland verlof.

Verlofregistratie zorgt voor gemak voor de manager en HRM-afdeling

Medewerkers kunnen met ons verlofregistratie systeem makkelijk verlofaanvragen indienen, via de desktop of de app. De manager of HRM-afdeling hoeft slechts deze digitale verzoeken goed te keuren. Dat scheelt veel werk en daarmee tijd. Bovendien hebben leidinggevenden 24/7 up-to-date verlofsaldi en managementrapportages tot hun beschikking, zoals een overzicht van aangevraagd verlof per dag, week of maand. Dat bezettingsoverzicht biedt een uitstekende basis om dagelijks op te sturen.

De voordelen

  • Up-to-date overzicht voor iedereen
  • Scheelt een hoop tijd, papier- en rekenwerk
  • Een objectief en betrouwbaar beeld van de beschikbare capaciteit
  • Onderscheid tussen wettelijke- en bovenwettelijke verlofuren
  • Te koppelen met externe HRM-pakketten
Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.