Je bent hier:

Werken bij Atimo

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij Atimo betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar mteam@atimo.nl.

Innovatief en betrokken

Bij Atimo werk je in een hecht team waar je de ruimte hebt om te leren en te groeien.

De werksfeer bij Atimo is prettig en dynamisch. Wij werken met een enthousiast en klantgericht team in een informele sfeer. Een belangrijk uitgangspunt voor ons: ‘de klant is koning’. Dit kunnen wij alleen maar realiseren met gemotiveerde medewerkers. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en we ondersteunen je daarbij. Ons team bestaat momenteel uit ruim 50 medewerkers op de volgende afdelingen:

– Research & Development – softwareontwikkeling
– Consultancy – implementatiebegeleiding en helpdesk
– Technisch support – realisatie en ondersteuning
– Sales & Marketing – verkoop, marketing en publiciteit
– Administratie – financiële en verkoopadministratie

Onze vacatures

– IT Support Medewerker

Heb jij kennis van ICT, technisch inzicht, ben je communicatief vaardig en haal je energie uit het helpen van klanten? Dan zoeken wij jou op ons kantoor in Utrecht of Dordrecht!

– Software implementatie consultant / Lead consultant

Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs? Wij zoeken consultants voor de levering en implementatie van onze software aan klanten in heel Nederland. Met de doorgroeimogelijkheid naar de functie van lead consultant.

– Field engineer elektro (Rotterdam)
Wij zoeken een nieuwe collega met werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en die woonachtig is in de regio Midden Nederland/Rotterdam.

– Full stack developer
Ben jij een full stack developer en op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan met groeimogelijkheden? Wij zoeken een creatieve en ambitieuze full stack developer voor onze vestiging in Utrecht.

– Sales binnendienst
Krijg jij energie van het ondersteunen van een salesteam en wil je aan de slag met het verder ontwikkelen van de schriftelijke communicatie? Stop met zoeken, want AtiQx zoekt een binnendienst collega voor de vestiging in Dordrecht!