Je bent hier:

Werken bij Atimo

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij Atimo betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar mteam@atimo.nl.

Innovatief en betrokken

Bij Atimo werk je in een hecht team waar je de ruimte hebt om te leren en te groeien.

De werksfeer bij Atimo is prettig en dynamisch. Wij werken met een enthousiast en klantgericht team in een informele sfeer. Een belangrijk uitgangspunt voor ons: ‘de klant is koning’. Dit kunnen wij alleen maar realiseren met gemotiveerde medewerkers. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en we ondersteunen je daarbij. Ons team bestaat momenteel uit ruim 50 medewerkers op de volgende afdelingen:

– Research & Development – softwareontwikkeling
– Consultancy – implementatiebegeleiding en helpdesk
– Technisch support – realisatie en ondersteuning
– Sales & Marketing – verkoop, marketing en publiciteit
– Administratie – financiële en verkoopadministratie

Kom jij werken bij Atimo?

Wij zijn op zoek naar collega’s! Onderstaand staan onze vacatures.

– Software implementatie consultant
Wij zoeken meerdere consultants voor de levering en implementatie van onze software (ReQuest en Time-Wize Saphir) aan klanten in heel Nederland.

– Product owner
Houd jij de regie bij de ontwikkeling van innovatieve software? We willen ons ontwikkelteam versterken met een ervaren product owner.

–  Accountmanager
Als accountmanager bij Atimo ga jij proactief met klanten in contact. We zoeken iemand die het vernieuwde portfolio met energie naar de klanten kan overbrengen. (Deze vacature loopt via werving & selectie bureau AV)

– Stage app- en mediaontwikkeling
Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben een stage beschikbaar voor leerlingen van de opleiding Software Development. Interesse? Neem contact op met Jozé van Schaik via het mailadres jsk@atimo.nl voor meer informatie.