Je bent hier:

Werken bij Atimo

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij Atimo betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar mteam@atimo.nl.

Innovatief en betrokken

Bij Atimo werk je in een hecht team waar je de ruimte hebt om te leren en te groeien.

De werksfeer bij Atimo is prettig en dynamisch. Wij werken met een enthousiast en klantgericht team in een informele sfeer. Een belangrijk uitgangspunt voor ons: ‘de klant is koning’. Dit kunnen wij alleen maar realiseren met gemotiveerde medewerkers. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en we ondersteunen je daarbij. Ons team bestaat momenteel uit ruim 50 medewerkers op de volgende afdelingen:

– Research & Development – softwareontwikkeling
– Consultancy – implementatiebegeleiding en helpdesk
– Technisch support – realisatie en ondersteuning
– Sales & Marketing – verkoop, marketing en publiciteit
– Administratie – financiële en verkoopadministratie

Openstaande vacatures

– Medewerker financiële administratie (16 uur)

Word jij blij van cijfers en vind je het leuk om in een klein team te werken? Dan hebben wij een interessante baan voor jou!

– Lead consultant

Wij zoeken een enthousiaste lead consultant die ervoor zorgt dat onze projecten vlekkeloos worden afgerond en dat het in jouw team op rolletjes loopt.

– Helpdeskmedewerker ICT

Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en haal je energie uit het helpen van klanten? Wij gaan een centrale customer servicedesk opzetten op ons kantoor in Dordrecht en zoeken meerdere gemotiveerde collega’s.

– Software implementatie consultant
Wij zoeken een consultant voor de levering en implementatie van onze software bij klanten in heel Nederland. Een communicatief iemand met verstand van ICT en in bezit van een rijbewijs.

– Elektromonteur

Wij zoeken iemand met werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en woonachtig in de regio Midden Nederland / omgeving Rotterdam. Je zult verantwoordelijk zijn voor het monteren en onderhouden van de hardware die horen bij onze oplossingen op het gebied van urenmanagement en toegangscontrole.

– Full stack developer

We zijn op zoek naar een creatieve en ambitieuze full stack developer voor onze vestiging in Utrecht.