Je bent hier:

Werken bij Atimo

Ben je op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken bij Atimo betekent werken bij een innovatief bedrijf en een betrokken werkgever. Wij bieden een uitdagende werkomgeving met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de professionalisering en groei van onze organisatie? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie naar mteam@atimo.nl.

Innovatief en betrokken

Bij Atimo werk je in een hecht team waar je de ruimte hebt om te leren en te groeien.

De werksfeer bij Atimo is prettig en dynamisch. Wij werken met een enthousiast en klantgericht team in een informele sfeer. Een belangrijk uitgangspunt voor ons: ‘de klant is koning’. Dit kunnen wij alleen maar realiseren met gemotiveerde medewerkers. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en we ondersteunen je daarbij. Ons team bestaat momenteel uit ruim 50 medewerkers op de volgende afdelingen:

– Research & Development – softwareontwikkeling
– Consultancy – implementatiebegeleiding en helpdesk
– Technisch support – realisatie en ondersteuning
– Sales & Marketing – verkoop, marketing en publiciteit
– Administratie – financiële en verkoopadministratie

Openstaande vacatures


– Software implementatie consultant
Heb jij kennis van ICT, ben je communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken een consultant voor de levering en implementatie van onze software bij klanten in heel Nederland.

– Elektromonteur

Heb je werkervaring in de elektrotechniek, affiniteit met ICT en ben je woonachtig in de regio Midden Nederland / omgeving Rotterdam? Dan zoeken wij jou! Je zult verantwoordelijk zijn voor het monteren en onderhouden van de hardware die horen bij onze oplossingen op het gebied van urenmanagement en toegangscontrole.

– Full stack developer

We zijn op zoek naar een creatieve en ambitieuze full stack developer voor onze vestiging in Utrecht.