Je bent hier:
tijdregistratie

Werktijdregistratie

Werktijdregistratie is het begin van urenmanagement: het vastleggen van de uren die iemand aan- en afwezig is. Door dit proces te automatiseren, worden de werktijden verwerkt op basis van de vastgestelde regels. Gegevens dubbel invoeren of zelfgemaakte urenstaatjes met de hand verwerken, is vanaf nu verleden tijd. Een ander groot pluspunt is dat jr met de registraties zovéél meer kunt dan alleen maar controleren op aanwezigheid!

Werktijdregistratie: Een overzicht van de werkuren en de aanwezigheid

Creëer automatisch een overzicht waar de werkuren aan besteed zijn, uit te splitsen of te verbijzonderen naar de klant, opdrachtgever, order, project of kostenplaats. Werktijdregistratie levert ook een sluitend overzicht van aan- en afwezigen. Indien gewenst ook van de bezoekers. Dat is handig voor de receptiemedewerkers en een must als input voor jouw calamiteitenplan.

Gecontroleerde toegang en personeelsplanning

Middels werktijdregistratie is het mogelijk om gecontroleerde toegang binnen dezelfde software-omgeving te verlenen. Daarnaast genereert werktijdregistratie input die goed inzetbaar is in de personeelsplanning. Zo heb je gemakkelijk inzicht in de huidige planning, zie je real-time wie er beschikbaar is en kun je medewerkers inplannen, rekening houdend met zijn of haar competenties.

Een flexibele organisatie middels werktijdregistratie

Medewerkers en managers online toegang geven tot hun eigen werktijdregistratie gegevens met Employee en Management Self Service (e-HRM), oftewel ESS en MSS, maakt jouw organisatie dynamisch en uitermate flexibel. Zo kunnen de medewerkers hun eigen uren inzien, verlof aanvragen, in en uit klokken, boeken op orders/projecten. En dat alles vanaf een smartphone, tablet of PC. Dat scheelt HRM veel vragen, telefoontjes, formulieren en daarmee tijd!

Dit noemen wij nu urenmanagement. Dé specialiteit van Atimo.

  • Overzicht van waaraan werkuren aan zijn besteed
  • Een compleet aanwezigheidsoverzicht
  • De mogelijkheid om toegangscontrole en personeelsplanning toe te voegen
  • Zelfservice voor medewerkers, managers en HR

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken je graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.