Je bent hier:
dash_website

Time-Wize Saphir WFM-software

Atimo levert WFM-software (Workforce Management software) voor urenmanagement. Met WFM-software Time-Wize Saphir kunnen organisaties de activiteiten optimaliseren die nodig zijn om de workforce (capaciteit aan medewerkers) te kunnen besturen en zo de organisatorische doelstellingen behalen.

Wat is WFM-software?

Van oudsher draait het bij WFM vaak om planning. Ervoor zorgen dat het juiste aantal medewerkers met de juiste vaardigheden op het juiste moment het juiste werk doen. Echter is WFM door de jaren heen veel meer geworden dan dat. Tegenwoordig omvat dit containerbegrip naast de analyse en monitoring van het gehele proces ook t(z)aken als payroll en benefits, HR-administratie, Employee Self Service, tijd en aanwezigheid, datacollectie, loopbaan en opvolgingsplanning, talent management, opleiding management, performance management, forecasting en planning, workforce tracking en afwezigheid- en verlofbeheer.

Time-Wize Saphir automatiseert taken rondom arbeidstijd

Specifiek biedt Atimo met Time-Wize Saphir een e-HRM tool voor urenmanagement in de vorm van WFM-software die de (administratieve) taken rondom arbeidstijd automatiseert. Denk aan tijdregistratie, werkorderregistratie, urenverantwoording, planning en datacollectie.
Onze software levert bovendien waardevolle (management)informatie over de factor tijd in een organisatie. Deze stuurinformatie is een uitstekende basis voor kwaliteitsbewaking en een zo optimaal mogelijke inzet van medewerkers die op haar beurt kan leiden tot aanzienlijke en aantoonbare kostenbesparingen.

Ondersteuning Time-Wize Saphir

Als specialist in urenmanagementsystemen zetten wij ons in om organisaties van a-z optimaal te ondersteunen . Niet alleen met betrouwbare producten maar vooral ook met onze dienstverlening. Om organisaties te ontzorgen op het gebied van urenmanagement kunnen zij bij ons terecht voor deskundig advies & ondersteuning op maat.

Mogelijkheden van WFM-software Time-Wize Saphir

Saphir-dashboard

Basisbundel en uitbreidingen

Wij bieden vele oplossingen op het gebied van urenmanagement. Een groot deel van de oplossingen bieden wij aan in een basisbundel. Deze bundel bestaat uit tijdregistratie, een webklok en de app, self service voor medewerkers en managers, een receptieoverzicht, locatieaanduiding en kostenplaatsregistratie. Het is uit te breiden met de oplossingen werkorderregistratie, projectregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en bezoekersregistratie.

Cloud

Online (web) en in de cloud (SaaS)

Onze software is naar keuze leverbaar als web- of als (Secure) SaaS-toepassing.

Bij de webtoepassing Time-Wize Saphir draait de software op een webserver en benader je deze online via de webbrowser. De software is online tijd- en plaatsonafhankelijk te gebruiken, vanaf verschillende devices.

Bij de SaaS-optie staat de applicatie in de cloud en verzorgen wij het beheer, back-up en onderhoud van de software voor jou.

ESS_Selfservice-1024x684

Self service met ESS en MSS

Naast de HRM-afdeling willen ook het management, de leidinggevenden en werknemers altijd en overal bij (bepaalde) HRM-informatie kunnen.

Met de Employee Self Service (ESS) hebben medewerkers op elk moment online (geautoriseerd) toegang tot hun eigen gegevens.

De Management Self Service (MSS) biedt leidinggevenden toegang tot de basisgegevens van de medewerkers die onder hun verantwoordelijkheid vallen.

Website-terminals

Hardware en online terminals

Het administratieve proces rondom arbeidstijd en toegang wordt geautomatiseerd door de klokken van Atimo. Hiermee worden geen ouderwetse klokken bedoeld, maar onze hardware en online terminals. Door het gebruik hiervan kun je werktijden en toegang nauwkeurig en efficiënt registreren.

De hardware en online terminals zijn gekoppeld aan het Time-Wize Saphir urenmanagementsysteem. Hierdoor staan de geregistreerde gegevens direct juist ingevoerd in onze software.

Apps Time-Wize

Apps voor urenmanagement

We werken met zijn allen meer en meer via onze tablet of smartphone. Daarop gebruiken we innovatieve mobiele applicaties, zogenaamde mobiele apps, om zelf onze zaken te kunnen regelen (self service).

Dat wil je ook kunnen als het gaat om zaken/taken op HR-gebied, zoals het aanvragen van verlof, het bekijken van tegoed aan verlofuren of zien wanneer je moet werken. Dat kan met de apps voor Time-Wize Saphir, onze WFM-software voor urenmanagement.

Logos-partners (1)

Alle koppelingen mogelijk

De gestandaardiseerde databases van Time-Wize Saphir zorgen voor een perfecte aansluiting op bestaande bedrijfsprocessen en
-systemen. Wij hebben partnerovereenkomsten met leveranciers van HRM- of ERP-systemen om er voor te zorgen dat interfaces soepel verlopen en gegevens eenvoudig worden uitgewisseld. Dat bespaart veel tijd en werk als het gaat om het invoeren en wijzigen van gegevens en zorgt ervoor dat de informatie consistent en gelijk is in alle betrokken systemen.

Bekijk onze partners

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand contactformulier of bel op mail ons direct.

Wij spreken u graag!

Mobiel
Mail


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy Terms of Service apply.